Τελευταία Νέα

Δελτίο Τύπου για το Ασφαλιστικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ασφαλιστικό: Η ξαναζεσταμένη σούπα …….

Σε διατεταγμένη υπηρεσία και μέσα στο παιχνίδι είναι οι διαρροές για το ασφαλιστικό από το γραφείο του κ Ρέπα, για να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις της κοινωνίας και να προετοιμάσει καλύτερα την αποδοχή των αντεργατικών αντιασφαλιστικών μέτρων, που ετοιμάζει.

Παρ’ όλη την “καλύτερη” επικοινωνιακή προσπάθεια -του έμπειρου πρώην υπουργού τύπου- κ. Ρέπα, όπως έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη διάφορα κυβερνητικά στελέχη (π.χ. Χριστοδουλάκης) στην ουσία έχουμε την επαναδιατύπωση όσων έλεγε ο Γιαννίτσης προσθέτοντας σαφώς πλέον και τον τρίτο πυλώνα, την ιδιωτική ασφάλιση, αυτό που φοβήθηκαν να βάλουν στην προηγούμενη προσπάθεια οι κ.κ.Γιαννίτσης-Σημίτης.

Οι λεονταρισμοί και οι κομματικές μανούβρες, του προέδρου της ΓΣΕΕ και των άλλων κορυφαίων συνδικαλιστικών στελεχών δεν φθάνουν για να αποκρούσουμε αυτά τα μέτρα.

Οι εργαζόμενοι θα ξαναβάλουν την δική τους σφραγίδα στην ξαναζεσταμένη σούπα των Ρέπα-Σπυρόπουλου.

Θα οργανώσουν την πάλη τους από τα κάτω, από τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς.

Διεκδικούμε:

    • Επιστροφή των κλεμμένων αποθεματικών.
    • Μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
    • Μείωση της εργατικής εισφοράς.
    • Αύξηση των συντάξεων.

ΑΣΕ

14-1-2002

 

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.