Τελευταία Νέα

Επιστολή του Δ.Μαρμαρινού και Π.Μπρόφα στην Ε.Ε της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Προς την Ε.Ε της Π.Ε.Τ-Ο.Τ.Ε

 

Συνάδελφοι:

Μετά την άτακτη υποχώρηση Διαμερισματαρχών,  Περιφερειακού Αττικής και λοιπών εμπλεκομένων σχετικά με τους εργολάβους στις Ν.Σ & μεταφορές τηλεφώνων & τις παράνομες μεθοδεύσεις τους, επιχειρούν με ελιγμούς να περάσουν άλλα σχέδια.

Επιχειρούν δηλαδή πάλι με το ίδιο πρόσχημα (ανεκτέλεστες  Ν.Σ  κ.λ.π) να  περάσουν την περιβόητη περυσινή εγκύκλιο “εσωτερικών     εργολαβιών” του “νεωτεριστή”   Αναπληρωτή     Περιφερειακού  Σταματόπουλου.

Έτσι  θα πριμοδοτήσουν (1 εντολή = 1 ώρα υπερωρία) αλλά στους εργαζόμενους θα πηγαίνει η μισή ώρα.

Έτσι με τη δουλειά των εργαζομένων του Δικτύου εκτός της ανατροπής   των   εργασιακών     σχέσεων    που    επιχειρούν, ευλογούν  (όπως πάντα βέβαια) και τα γένια τους.

Από  την δουλειά   “των μαύρων”  θα τσεπώσουν οι ίδιοι και οι αυλές τους  υψηλά πριμ.

Συνάδελφοι:

Η  Ε.Ε  της Π.Ε.Τ- Ο.Τ.Ε  στην έκτακτη σύγκλισή  της το Σάββατο  ήταν σαφής στις αποφάσεις της.

Μόνο αν δεσμευτεί η Διοίκηση για νέες προσλήψεις θα αναλάβουμε  να βγάλουμε τη δουλειά με όσες υπερωρίες χρειάζονται.

Άρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ούτε για “πριμοδοτήσεις”  ούτε   για   το   πως θα φουσκώσουν οι τσέπες κάποιων με τον ιδρώτα των συναδέλφων.

Επειδή λοιπόν από Δευτέρα αρχίζει  η  δουλειά,  παρακαλούμε με άμεση ανακοίνωση  να ενημερώσετε τα μέλη  της Π.Ε.Τ-Ο.Τ.Ε για το τι  ακριβώς  συμφωνήσατε με τη Διοίκηση.

Σε  περίπτωση που συμφωνήσατε άλλα, έξω από τις αποφάσεις της Ε.Ε  της Π.Ε.Τ-Ο.Τ.Ε  οφείλετε να συγκαλέσετε νέα έκτακτη Ε.Ε & Δ.Σ  της Π.Ε.Τ-Ο.Τ.Ε  για να ελεγχθεί η συμφωνία.

 

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Α.Σ.Ε

Μαρμαρινός  Δημήτρης

 Μπρόφας Παναγιώτης

 Μέλη  Δ.Σ  της Π.Ε.Τ-Ο.Τ.Ε

29-10-2004

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.