Τελευταία Νέα

Κορακίστικα!

Megaτον – megaξε – megaρεις – megaαυ – megaτον – megaπου –

megaπη – megaρε – megaτο – megaστε – megaφα – megaνι –

megaαπο – megaτην – megaΚω- megaλλε – megaτη;

   Για το παρακάτω email δεν ευθύνεται ο γενικός διευθυντής. Δεν έκανε την μετάφραση από τα γερμανικά στα ελληνικά μόνος του.

   Επειδή είναι πολυάσχολος, έβαλε το κείμενο της D.T στον μεταφραστή της Google και βγήκε το παρακάτω ακατανόητο κείμενο:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή μας  στις έρευνες του Ομίλου DT για θέματα “Επιχειρησιακής Ασφάλειας & Συνέχειας” και “Προστασίας Δεδομένων” κρίνεται απαραίτητη ώστε  ν’ αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία, να εντοπίσουμε τα σημεία που χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνεχή προσπάθεια του Ομίλου ΟΤΕ για βελτίωση σε θέματα Ασφάλειας & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στις έρευνες συμμετέχει αντιπροσωπευτικό, τυχαία επιλεγμένο δείγμα εργαζομένων. Οι έρευνες θα διεξάγονται έως τη Παρασκευή  13 Οκτωβρίου 2017 .

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πρόσκληση & το reminder για τις έρευνες έχει σταλεί από FMB mysecurity <mysecurity@telekom de> και η συμμετοχή όλων όσων έχουν λάβει την υπενθύμιση είναι απαραίτητη. Δέσμευση όλων μας, είναι ό,τι στον Όμιλο ΟΤΕ η Προστασία των Δεδομένων αποτελούν προτεραιότητα μας!

Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τη συνεργασία,

Κώστας Μέγας

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα όταν επικοινωνούμε μεταξύ μας, για την καλύτερη διασφάλιση της «Επιχειρησιακής Ασφάλειας» και «Προστασίας Δεδομένων» να χρησιμοποιούμε την παλιά μέθοδο, γνωστή σε όλους σαν κορακίστικα;

ΑΣΕ

Αθήνα: 10-10-2017

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.