Τελευταία Νέα

Μικρές αγγελίες!

Μικρές  Αγγελίες  

Ζητούνται:

Παρά σοβαράς Τηλεπικοινωνιακής εταιρίας πρόσφατα  εκσυγχρονισθείσης με νέο «Απασχολήσιμο» προσωπικό ζητούνται προϊστάμενοι με εμπειρία και «Νέον ήθος». Θα προτιμηθούν «ανανήψαντες»  κάθε είδους, οιτινες κατά τη διάρκεια της καριέρας τους  έχουν να επιδείξουν την πρέπουσα αφοσίωσιν  προς τις εκάστοτε εξουσίες.

Ουσιαστικά προσόντα:

Εντιμότης, Αυταπάρνησις, Αλουτρουϊσμός και Ανιδιοτέλεια.

Απαραίτητο τυπικό προσόν:

Υποψηφιότητα με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ στις προσεχείς εκλογές ΠΕΤ- ΠΣΥΠ – ΕΕΤΕ κλπ – ΟΤΕ

Θα προτιμηθούν υποψήφιοι άλλων παρατάξεων παρελθόντων ετών με ανάλογον  εμπειρίαν,  σε ΠΑΣΚΕ, Μαϊμού ΠΑΣΚΕ-«Ακομμάτιστων», ΑΣ  ευρωλιγούρηδων κ.λ.π.

Η προϋπηρεσία τους θεωρείται απαραίτητη προκειμένου να διαχειριστούν τον εύλογο θαυμασμό των υφισταμένων τους για το κύρος  τις ηγετικές τους ικανότητες και κυρίως την ανιδιοτέλειά τους.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων και βιογραφικών στους κατά τόπους «Γκαουλάυτερ» της ΔΑΚΕ  όπου εδρεύουν τα εν’ λόγω σωματεία.

Η νέα Nομενκλατούρα που θα δημιουργηθεί τοιουτοτρόπως, σε συνδυασμό με την «εθελουσίαν», θα οδηγήσει την εταιρείαν μας στας φωτεινάς λεωφόρους του μέλλοντος, με την απαραίτητoν συνδρομήν Ισπανο-Αγγλ-Γερμανόφωνου στρατηγικού επενδυτή.

Το «προτζεκτ» με την ονομασία «Σεμνά και Ταπεινά» χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει την έγκριση της Παγκόσμιας Τράπεζας καθώς και των  απανταχού (Ξένων και Ντόπιων) Επενδυτών.   

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.