Τελευταία Νέα

Προς Δ.Σ ΠΑΣΕ-ΟΤΕ.

Προς:  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ

Συναδέλφισσες, φοι:

Καταθέτουμε πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο του  ΠΑ.Σ.Ε για την εκπροσώπηση της ΑΣΕ στις σελίδες των παρατάξεων του περιοδικού του συλλόγου μας.

Η ΑΣΕ είναι συσπείρωση εργαζομένων που δραστηριοποιείτε αρκετά χρόνια στο σύλλογο μας και σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι η εκπροσώπηση μας στην Γ.Α.Σ. με 3 αντιπροσώπους και με έναν αντιπρόσωπο στα συνέδρια της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να συμμετέχουμε καθημερινά στις συλλογικές διαδικασίες των συναδέλφων μας και του συλλόγου μας.

Σαν συνάδελφοι με συνεπή στάση και συνεχή παρουσία διεκδικούμε και απαιτούμε από το σύλλογο μας, να μας δώσει βήμα και χώρο ( σελίδα ) στο περιοδικό μας, για να εκφράσουμε την άποψη της συσπείρωσης και να μπορούμε να  ενημερώνουμε μέσα από το επίσημο περιοδικό του συλλόγου μας  τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που εκπροσωπούμε.

Η πολυφωνία ενισχύει μόνο τις δημοκρατικές διαδικασίες και των πλουραλισμό. Η προσπάθεια για φίμωση μιας διαφορετικής άποψης μόνο αντιδημοκρατική και αναχρονιστική μπορεί να θεωρηθεί.   Εξάλλου το περιοδικό δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και  ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους μέλη του συλλόγου μας. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους  ζητάμε και απαιτούμε την εκπροσώπηση μας σε σελίδα στο περιοδικό του ΠΑ.Σ.Ε.

 

Για την   ΑΣΕ       ΠΑ.Σ.Ε – ΟΤΕ:

Τσιώτα       Αμαλία

Κοτσιαντή   Μαρία

Τσίκνα      Αικατερίνη

Αθήνα: 20-11-2007

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.