Τελευταία Νέα

Προς τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Προς  τα μέλη του Δ.Σ της  ΠΕΤ-ΟΤΕ

   Με έκπληξη ενημερωθήκαμε εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της ΑΣΕ  την Τετάρτη 26 -08-09 μέσω του φαξ, ότι συγκαλείται  στις 04-09-09 στη Θεσσαλονίκη τακτικό  Δ.Σ με μοναδικό θέμα τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

   Αυτό δεν είναι απόφαση της Ε.Ε  η οποία έχει να συνεδριάσει από τις 19-06-09 αλλά «μεμονωμένων προσώπων» τα οποία μετά τις εκλογές χειρίζονται την ΠΕΤ-ΟΤΕ σαν να ανήκει σε μια ιδιότυπη διαπαραταξιακή παρέα.

   Μια παρέα όμως η οποία δεν είναι ικανή να βγάλει ανακοινώσεις για σοβαρώτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όπως οι συμβασιούχοι, το αξιολόγιο,  τα βαρέα και ανθυγιεινά κ.λ.π.

   Όπως «μεμονωμένων προσώπων» είναι και η απόφαση για το ποιοι και το πώς θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη, το που και πόσο θα μείνουν, και αν θα έχουμε πανώ και με ποιο σύνθημα.

   Όλες αυτές οι ενέργειες, οι δράσεις και οι αποφάσεις που παίρνονται εν’ κρυπτώ και χωρίς να συνεδριάσουν τα εκλεγμένα όργανα του σωματείου, εκφυλίζουν τις δημοκρατικές και  συνδικαλιστικές διαδικασίες και μας γυρίζουν χρόνια πίσω. 

   Παρόλο που το θέμα είναι σοβαρό όπως και τόσα άλλα που δεν μπήκαν προς συζήτηση, η συνδικαλιστική δεοντολογία δεν μας επιτρέπει να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου σαν αναπληρωτής γραμματέας τον εκφυλισμό κάθε συνδικαλιστικής διαδικασίας, αφού ο Γενικός Γραμματέας που πήρε την απόφαση απουσιάζει, παρόλο που το γνώριζε απ’ την αρχή ότι θα απουσίαζε

   Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ να αντιδράσουν γιατί η αυθαιρεσία ορισμένων προσώπων της Ε.Ε έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. 

 

Για την ΑΣΕ

Φωλιάς  Θανάσης

Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας ΠΕΤ-ΟΤΕ.

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.