Τελευταία Νέα

Προς την Ε.Ε της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Προς την ΕΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ

    Συνάδελφοι,

   Μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε ότι μεθαύριο Πέμπτη 7-10-2004, έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

    Μετά το τελεσίγραφο της Διοίκησης για 6.500 απολύσεις από τον ΟΤΕ, θεωρούμε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι αποφάσεις που θα πάρουμε πρέπει να είναι γνώστες σ΄ όλα τα μέλη μας.

   Γι΄ αυτό ζητάμε:

   1. Το ΔΣ να πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ ή σε οποιονδήποτε ανοικτό χώρο και σ΄ ανάλογη ώρα έτσι ώστε να το παρακολουθήσουν τα μέλη μας.

   2. Να κληθούν για να τοποθετηθούν και οι τρεις «διαπραγματευτές» της ΟΜΕ-ΟΤΕ (μέλη της ΠΕΤ-ΟΤΕ, Παναγόπουλος, Μπιρμπιλής, Ανέστος) και να μας ενημερώσουν πότε πληροφορήθηκαν για πρώτη φορά το τελεσίγραφο αυτό και γιατί δεν ενημερώθηκε άμεσα το προσωπικό για την σοβαρότητα του ζητήματος

Επειδή πιστεύουμε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη, οι εργαζόμενοι πρέπει να αποφασίσουν οι ιδιοι για την τύχη τους και να σταματήσει η μυστική διπλωματία «εκπροσώπων» -Διοίκησης.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μαρμαρινός Δημήτρης  ΔΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ

Μπρόφας Παναγιώτης ΔΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ

5-10-2004

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.