Τελευταία Νέα

Τα απόνερα της κατάπτυστης Σ.Σ.Ε!

Τα απόνερα της κατάπτυστης Σ.Σ.Ε!

   Στην Σ.Σ.Ε που υπέγραψε η διοίκηση με την εξωνημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΟΜΕ-ΟΤΕ πέρασαν στα μουλωχτά (παράγραφος 5 κεφάλαιο Η) ότι θα συσταθούν τρεις μεικτές επιτροπές από την ΟΤΕ Α.Ε και την ΟΜΕ-ΟΤΕ.

  Μεταφράζουμε από την οργουελιανή αργκώ που χρησιμοποιούν:

  1. Επιτροπή που θα εξαχνώσει τον λογαριασμό νεότητας (ότι έχει απομείνει απ’ αυτόν) και θα επιβάλει ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης!
  2. Επιτροπή που αντί να αναγνωρίσει τα πτυχία και την εργασιακή εμπειρία των συναδέλφων θα καταργήσει τα κεκτημένα επιδόματα πτυχίων κ.λ.π. για όλους!
  3. Επιτροπή που θα επιβάλει εργασιακές μορφές τηλεργασίας όπως έγινε με τα stand by κ.λ.π. και θα καταργήσει κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργασιακών μας σχέσεων!

   Η ΟΜΕ-ΟΤΕ δεν έβγαλε ανακοίνωση γι’ αυτό αλλά προθυμοποιήθηκε να κάνει τον λαγό η ΔΑΚΕ η οποία ανακοίνωσε μάλιστα τους εκπροσώπους της με τα τηλέφωνά τους και ζητάει προτάσεις από τους συναδέλφους.

   …Ζητήθηκε από τα πρόβατα να προτείνουν καλύτερες συνθήκες σφαγής!

   Αιδώς Αργείοι….

ΑΣΕ

Αθήνα: 25-06-2018

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.