Τελευταία Νέα

«Τειρεσίας» για τους οφειλέτες της κινητής τηλεφωνίας

«Τειρεσίας» για τους οφειλέτες της κινητής τηλεφωνίας

   Ξεκινάει τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου, η εφαρμογή της «Τηλεγνούς», της υπηρεσίας που θα ενημερώνει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για το ποιοι πελάτες τους είναι κακοπληρωτές. Στόχος της να αποτελέσει τον «Τειρεσία» της κινητής τηλεφωνίας. Η «Τηλεγνούς» ιδρύθηκε από τις εταιρείες Cosmote, Cyta, Vodafone και Wind Hellas και θα καταγράφει σε ένα κοινό αρχείο τους συνδρομητές-πελάτες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους παρόχους τους.
   Οι συνδρομητές που δεν επιθυμούν  την μετάδοση των δεδομένων τους από την “Τηλεγνούς” μπορούν να απαιτήσουν με αίτησή τους τη μη μετάδοση των δεδομένων τους στις εταιρείες κινητών επικοινωνιών.

   Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι συνδρομητές να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής της αίτησής τους σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή Αστυνομικό Tμήμα και να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ ταχυδρομικά ή μέσω email (πρωτότυπη αίτηση).

Η συγκεκριμένη αίτηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.telegnous.gr

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.