Άρθρο του Σ. Φασάκη για τις πωλήσεις.

ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ ανησυχούμε ιδιαίτερα με την “ανοργανωσιά” και τα παιχνίδια που παίζονται στην Διοίκηση του ΟΤΕ με τις προμήθειες Συνδρομητικών Τηλεφωνικών Κέντρων αξίας 17,5 Δις, παρόμοιο παιχνίδι είχαμε δει πριν από δυο χρόνια υπέρ κάποιας εταιρείας .

Τα πολυδιαφημισμένα νέα σχέδια οργάνωσης του ΟΤΕ ,ΣΟΔΕ, ΠΩΛΗΣΕΩΝ κτλπ, έτσι όπως είναι σχεδιασμένα και εφαρμόζονται , πολύ σύντομα θα βγάλουν τον ΟΤΕ έξω από την αγορά Τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών , θα κλείσουν παραγωγικά τμήματά του και θα μειώσουν αισθητά τις θέσεις εργασίας.

Η καθυστέρηση στο θέμα της Δομημένης Καλωδίωσης,η αλληλοκάλυψη των υπηρεσιών Μονάδας Τερματικού εξοπλισμού, ολοκληρωμένων λύσεων και Μεγάλων Πελατών , δεν είναι ανοργανωσιά , δεν είναι βεντέτα μεταξύ Γενικών διευθυντών .

Είναι πόλεμος της εκσυγχρονιστικής Κυβέρνησης Διοίκησηςκαι των εταιρειών με τους εργαζομένους και την Κοινωνία .

Στόχος και σκοπόςόλων αυτών των “εκσυγχρονιστών” είναι να μετατρέψουν τον ΟΤΕ από Τεχνικό Τηλεπικοινωνιακό οργανισμό που πουλάει εγκαθιστά και συντηρεί Τηλεπικοινωνιακές εφαρμογές και υπηρεσίες , σε Σούπερ Μάρκετ των προμηθευτριών εταιρειών για ένα μικρό και πρόσκαιρο κέρδος .

Σ’ έναν ΟΤΕ που δεν θα έχει ανάγκη τα παραγωγικά του κομμάτια κατασκευώνσυντήρησης και Service .

Σ’έναν ΟΤΕ με μικρές “επιτελικές” υπηρεσίες, που θα μοιράζουν Εργολαβίες , κάνοντας τον τροχονόμο στη διασταύρωση Μίζας και ανεργίας .

ΦΑΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δ.Σ ΠΕΤ-ΟΤΕ

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …