Έχουν μεταμορφωθεί, τους απωθεί η απλότητα, έχουν αποκτήσει οντότητα… έχουν πάθει ποιότητα!*

Έχουν μεταμορφωθεί, τους απωθεί η απλότητα,

έχουν αποκτήσει οντότητα… έχουν πάθει ποιότητα!*

   Με νέα ανακοίνωση με τίτλο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΟΜΕ-ΟΤΕ που υπογράφουν οι Λάμπρου και Φούκας, παρατηρούμε με έκπληξη ότι έχουν αναβαθμιστεί και μας ενημερώνουν…. για λεπτά νομικά ζητήματα!

   Την εξέλιξή τους σε έμπειρους δικηγόρους, με δεδομένο ότι ο ένας δούλευε σαν οδηγός και ο άλλος σαν γραφιάς στο Δ.Μ, την βρίσκουμε συναρπαστική!

   Συγχαρητήρια και στους δύο αλλά και σε σας που τους ψηφίσατε και τους στηρίζετε.

   Γιατί η αναβάθμιση προέδρου και γραμματέα δίνει ανάλογο πρεστίζ (για πρώτη φορά από τότε που ιδρύθηκε) και στην ΟΜΕ-ΟΤΕ που είμαστε όλοι μέλη.

   Κάτι τσιμπάμε απ’ αυτή την δόξα ακόμα και εμείς της ΑΣΕ που συνήθως είμαστε επικριτικοί και άδικοι.

   Γι αυτό και ζητάμε ταπεινά συγνώμη!  Ήμαρτον, δεν θα το ματα-ξανακάνουμε.

   Δηλώνουμε μάλιστα ότι από τώρα και στο εξής θα εκθειάζουμε παντού όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε, την νομική επάρκεια των δύο συναδέλφων αλλά και των άλλων από τα σωματεία που τελευταία υπηρετούν και διακονούν ταπεινά την θέμιδα και την νομική επιστήμη!

   Μας ενημερώνουν λοιπόν ότι:

  • Όλοι μπορούμε να κάνουμε αγωγές… νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες.

Του ΟΤΕ, της ΟΤΕplus, του ΙΚΑ, οι αποσπασμένοι, οι απαλλαγμένοι, οι αραγμένοι κ.λ.π, αρκεί να προκαταβάλουμε τα 75άρια. Ευτυχώς γιατί ένα φόβο τον είχαμε, μήπως κανένας πελάτης (συγγνώμη συνάδελφος) το αμελήσει και τα λεφτά που δικαιούται τα καταχραστεί η ανάλγητη εργοδοσία.

  • Το 75αρι που θα προπληρώσετε θα το πάρετε πίσω στο τέλος, λένε τώρα. Είδατε τι κάνει ο ανταγωνισμός και το κράξιμο των συναδέλφων; Αφού είναι έτσι όμως δεν το γράφουν και στο εργολαβικό (που ήδη κάποια κορόιδα το υπόγραψαν) και να το υπογράφουν σαν εργατολόγοι: π.χ Βουρλουμάκης και Τσαμαζάκης;

Να θυμάστε στο τέλος, άμα συνεχιστούν αυτές οι εκπτώσεις θα μας λένε: Σας στέλνουμε ένα 100νταευρω δώρο, θέλετε να κάνετε μια αγωγούλα με εγγύηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ;

  • «Για τους συναδέλφους που έχουν αξιολογηθεί κάτω από την βάση για πάνω από δύο χρόνια, από το 2012 και μετά, η διεκδίκηση των μισθολογικών κλιμακίων εξασθενεί». Είδατε με τη λεπτή έκφραση, με τι μπρίο, διατυπώνουν το «σας ρίξαμε πόρτα»;

   Σας είπαμε, τα παιδιά έχουν πάθει…. ποιότητα!

ΑΣΕ

Αθήνα: 08-03-2017

  Υ.Γ.1:  Μην αναρωτιέστε τι θέση έχουν οι «αριστερές» παρατάξεις. Την ίδια, μπορούν να παρακάμψουν μια τέτοια ποιότητα;

   Η μεν ΕΣΚ μούγκα στη στρούγκα, η δε Αγ. Συνεργασία εκφράζοντας και το Συριζαίικο ευρωλάγνο και το ΛΑΕρτικο δραχμοβίωτο τμήμα, είχε μια πρωτότυπη πρόταση: Να δώσουμε είπε τα 35 ευρώ από την ΟΜΕ-ΟΤΕ στο δικηγόρο και να δώσουν και όσοι προσφύγουν μόνο 40 ευρώ για να μη βαρυγκωμάνε. Κρίμα που μια τέτοια πρωτοποριακή και αριστερή πρόταση την άφησαν να πάει χαμένη.

   Υ.Γ.2:  Την ώρα που τελειώναμε αυτή την ανακοίνωση μάθαμε ότι, χθες την ώρα που τον κάλεσαν για αξιολόγηση και έμαθε τον βαθμό του, ένας συνάδελφος στο νέο κτίριο στην Παιανία έπαθε καρδιακό επεισόδιο… Μας έχουν βάλει στο στόχαστρο οι αξιολογητές της D.T. Πάλι καλά, στην France Telekom τους αυτοκτονούσαν… Όλα αυτά μαζί με το σύνδρομο Burn-out μας απειλούν όλους.

* Από το τραγούδι,  Έχω πάθει ποιότητα.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …