«Ήθελε λέει να είναι ελεύθερος σκοτώστε τον».

«Ήθελε λέει να είναι ελεύθερος σκοτώστε τον»

Νίκος Καζαντζάκης

Κάτω τα χέρια από το Μπρόφα

Κάτω τα χέρια από την ΑΣΕ!

   Συναδέλφισσες, φοι:

   Μια άθλια, χυδαία και γκαιμπελίστικη επίθεση εξελίσσεται και αποβλέπει στην ηθική εξόντωση του σ. Παναγιώτη Μπρόφα.

   Το συμβόλαιο «αποδόμησης προσωπικότητας» και σπίλωσης ανέλαβε να εκτελέσει η περιβόητη «Ακομμάτιστη ενότητα» στην οποία συμμετέχουν και τα απομεινάρια του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΤΕ.

   Τα νήματα όμως κινούν συγκεκριμένοι κύκλοι που θεωρούν ότι έτσι θα απαλλαγούν από την πιο ενοχλητική παρουσία και δράση για όσα ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους του ΟΤΕ στην πορεία μετατροπής του σε παράρτημα της D.T  και του 4ου ράιχ.

Δεν του συγχωρούν:

  • Την αταλάντευτη αγωνιστική και ακηδεμόνευτη δράση για πάνω από 30 χρόνια στο Σ.Κ του ΟΤΕ.
  • Την παρουσία του σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές και δράσεις του εργατικού και κοινωνικού κινήματος.
  • Την αλληλεγγύη του σε κάθε διωκόμενο εργαζόμενο και κοινωνικό αγωνιστή.
  • Την άρνησή του να συμμετάσχει στα οφέλη της προδοτικής «εθελουσίας»που υπέγραψε ο Βουρλούμης με το σύνολο της Συνδικαλιστικής Γραφειοκρατίας πλην ΑΣΕ και ΕΣΚ (ΠΑΜΕ) και στην εμμονή του να αντιστέκεται αγωνιζόμενος σαν εργαζόμενος συνδικαλιστής χωρίς να ξεχωρίζει από την εργατική βάση και χωρίς να χρησιμοποιεί τα «προνόμια» και τα «οφίτσια» της εξουσίας.

   Το έγκλημα του συναγωνιστή είναι γιατί έτρεξε το βράδυ της Δευτέρας 8 Δεκέμβρη που εξελισσόταν η εξέγερση της νεολαίας στα Εξάρχεια, ανταποκρινόμενος σε δραματική έκκληση εργαζόμενου από την τηλεόραση για βοήθεια επειδή κινδύνευαν να καούν 16 εργαζόμενοι στο κτίριο του ΟΤΕ στην Κωλέττη!

   Στο όνομα του συναγωνιστή οι ανιστόρητοι και ανεγκέφαλοι εμπνευστές και δράστες προσπάθησαν να εκτελέσουν όχι μόνο τον ίδιο και την ΑΣΕ αλλά και το αυτονόητο αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που πρέπει να διακρίνει κάθε συνδικαλιστή και υπεύθυνο άνθρωπο.

   Όταν μάλιστα τη δραματική εκείνη νύχτα ήταν όλοι απόντες εκτός από 5 συνδικαλιστές (οι 2 της ΑΣΕ Μπρόφας-Φωλιάς) και 2 μόνο υπηρεσιακά στελέχη που έτρεξαν να βοηθήσουν.

   Αυτή τη συνύπαρξη θέλησαν να εκμεταλλευτούν κατηγορώντας τον ότι υπάρχει σε φωτογραφία μαζί………με το Βουρλούμη!

   Την καλύτερη απάντηση προς τους υβριστές δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Κωλέττη που βίωσαν τα γεγονότα:

   « Αντί να δικαιολογηθούν ή να σιωπήσουν, γιατί δεν έκαναν το καθήκον τους εκείνο το βράδυ, έχουν το θράσος να κατηγορούν και από πάνω εκείνους που το έκαναν»!

   Αναφέρουν σε διαμαρτυρία τους.

   Συναδέλφισσα, φε: Τώρα ξέρεις.

   Οι σκοτεινοί κύκλοι που θέλουν την αυριανή μέρα με εργοδοτικά συνδικάτα χωρίς την ενοχλητική δράση της ΑΣΕ είναι αδίστακτοι.

  • Γι’ αυτό έτρεφαν το φασίζων μόρφωμα των Ακομμάτιστων.
  • Γι’ αυτό το ενίσχυσαν και το χρηματοδοτούσαν με διπλές συνδρομές στο περιβόητο «μουσείο».
  • Γι’ αυτό τους ώθησαν πέρυσι να κάνουν μήνυση πριν ένα χρόνο πάλι κατά του Μπρόφα επειδή κατήγγειλε τα έργα και τις ημέρες τους σε Γενική Συνέλευση, θεωρώντας ότι θα τον τρομοκρατήσουν!

   Η προσπάθεια σπίλωσης μάλιστα αποχτάει εκρηκτικές διαστάσεις αν σημειωθεί η ανέντιμη πολιτική και προσωπική στάση της Συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και των συνδικαλιστών Λάμπρου, Κούτρα και Τασιού που παρευρέθηκαν στην Κωλέττη εκείνο το βράδυ και αρνήθηκαν να αποδοκιμάσουν τους λασπολόγους με άνωθεν εντολές.

   Ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι που τους συνόδευσαν μάλιστα με το αυτοκίνητο οι Μπρόφας και Φωλιάς από τα Εξάρχεια στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη τις 4:00  η ώρα τη νύχτα!

          Συνάδελφοι: Όλους μαζί τους παραδίνουμε στην κρίση σας.

Τώρα ξέρετε γυρίστε τους την πλάτη.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων

Επιτροπή Νέων και Συμβασιούχων

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Αθήνα: 17-02-2009

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …