Ανακοίνωση απάντηση στις χυδαιότητες της ΠΑΣΚΕ, της ΕΣΚ, του ΕΜΑ & του μόρφωματος.

Οι νεροκουβαλητές της ΔΑΚΕ και της εργοδοσίας
ΠΑΣΚΕ, ΕΣΚ, ΕΜΑ & το μόρφωμα, σε νέα διατεταγμένη υπηρεσία!

  Έχουν μάθει στο παζάρι, στη συναλλαγή, στον παρασιτισμό, στις ίντριγκες, στο παρασκήνιο, στη διπλοπροσωπία, στις συνεργασίες χωρίς αρχές, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζομένους.

   Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι μαζί, ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΕΣΚ-ΕΜΑ και νερό (ή όπως λέγεται το βοθρονέρι των «ακομμάτιστων») ξαναπυροβολούν την ΑΣΕ.

   Θορυβημένοι και τρομοκρατημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα, επειδή το αφεντικό (D.T) και οι καθοδηγητές των κομμάτων τους τους τράβηξαν το αυτί, γιατί φοβούνται μήπως αφυπνιστεί το εργατικό κίνημα, για άλλη μια φορά μοίρασαν ρόλους και στοχεύουν τον «κοινό εχθρό».

   Άλλοι από το παρασκήνιο, άλλοι με αισχρές και επαίσχυντες ανακοινώσεις.

   Κανένα δίδαγμα δεν έβγαλαν με όσα καταστροφικά έγιναν σε βάρος της τάξης μας και όλων των εργαζομένων τα τελευταία 5 μαύρα μνημονιακά χρόνια.

   Το κεφάλαιο σάρωσε όλα τα εργατικά δικαιώματα χωρίς να ανοίξει μύτη.

  Γιατί;

   Ένα τεράστιο γιατί πλανάται και θα τους βαραίνει ιστορικά για πάντα.

   Όχι μόνο την μνημονιακή φάλαγγα ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ (με τους κολαούζους τους) που έβαλαν πλάτη να διαλυθούν τα εργατικά δικαιώματα αλλά και στους αντιμνημονιακούς Αγ. Συνεργασία ή ΕΜΑ που αδρανοποίησαν το κίνημα και βλέπουμε τα κοινοβουλευτικά αποτελέσματα σήμερα, αλλά και τους δήθεν «ταξικούς» της ΕΣΚ που η μόνη τους «αντικαπιταλιστική» δράση ήταν η επαναστατική διαδρομή Ομόνοια – Σύνταγμα δύο-τρείς φορές το χρόνο!

    Αυτοί οι τελευταίοι Ιησουίτες, που δόγμα τους είναι το ρητό «αν δεν αμαρτήσω πως θα μετανοήσω», έχουν τόση σχέση με το επαναστατικό κίνημα, τις εργατικές παραδόσεις, την αντικαπιταλιστική πάλη και τον κομουνισμό όση είχε η Μαριάμ η καλόγρια από την Κερατέα με τους πρώτους χριστιανούς μάρτυρες που έριχναν οι ρωμαίοι στα λιοντάρια.

   Αυτοί λοιπόν οι τύποι -που λάθρα βιώνουν στο εργατικό κίνημα- σαν «ανάξιοι επίγονοι – ενδόξων προγόνων», οι διαχρονικοί συνεργάτες της ΔΑΚΕ και των άλλων εργατοπατέρων κατηγορούν την ΑΣΕ σαν προδότες του εργατικού κινήματος!

   Επειδή τόσα χρόνια από ευπρέπεια δεν τους απαντούσαμε παρά τις αισχρές απρέπειες σε βάρος μας, πήραν αέρα. Μας είδαν αλευρωμένους και μας πέρασαν για μυλωνάδες.

   Μάλιστα ανέλαβαν εργολαβικά και την υπεράσπιση του μορφώματος.

   Τους εκβιάσαμε γράφουν, τους ζητήσαμε λένε συνεργασία ενώ είμαστε σε δικαστική διαμάχη η ΑΣΕ και οι «ακομμάτιστοι».

   Ποια διαμάχη βρε κρετίνοι* του συστήματος; Δεν ντρέπεστε λίγο, για να πάρετε κανένα ψηφαλάκι από τα περιττώματα μήπως βγάλετε έναν σύνεδρο στη ΓΣΕΕ φτάσατε σ’ αυτό το σημείο;

   Τουλάχιστον οι άλλοι από το ΕΜΑ κάνουν τη βρώμικη δουλειά στα μουλωχτά από το παρασκήνιο.

   Διαμάχη είναι που έναν αγωνιστή τον τρέχουν στα δικαστήρια γιατί πάλεψε όπως και όλη η ΑΣΕ για την περιουσία της ΠΕΤΕΔ που έχει καβατζώσει το μόρφωμα ενώ ανήκει στην ΠΕΤ-ΟΤΕ και αντί να τρέξετε εσείς οι δήθεν ταξικοί να υπερασπιστείτε κι’ αυτόν και την αλήθεια χυδαιολογείτε και από πάνω;

   Τουλάχιστον οι άλλοι οι μουλωχτοί, έστειλαν τον ψευδομάρτυρα αλλά δεν το διαφημίζουν κιόλας!

   Στα τωρινά τώρα, φρέσκα κουλούρια που έλεγε και ο Μπιθικώτσης και ισχύει προς όλους, ΠΑΣΚΕ – ΕΣΚ – ΕΜΑ και το μόρφωμα.

   Οι συνάδελφοι ακόμα και οι νέοι καταλαβαίνουν ποιοι είσαστε και δεν χάφτουν αυτά τα παραμύθια.

   Αυτό είπαμε και στο Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ, αυτό παλεύουμε 30 χρόνια τώρα, να σχηματιστεί προγραμματικό προεδρείο.

   Να πετάξουμε τη ΔΑΚΕ έξω από τις βασικές θέσεις του σωματείου. Εσείς το βιολί σας.

   Έχετε παραδώσει όλα αυτά τα χρόνια όλες τις βασικές θέσεις, τον Πρόεδρο, τον Ταμία, τον Οργανωτικό, το περιοδικό δηλαδή ολόκληρο το σωματείο στη ΔΑΚΕ, η οποία ποτέ δεν είχε αυτοδυναμία.

   Ποιοι είναι λοιπόν συνεργάτες της ΔΑΚΕ βρε κρετίνοι* εργατοπατέρες;

   Εσείς δεν τους ψηφίζετε γι’ αυτές τις θέσεις; Η ΑΣΕ ψήφισε ποτέ έστω και μια φορά κάποιον από τη ΔΑΚΕ, πάντα αυτό δεν σας λέγαμε; Να σχηματίσουμε προγραμματικό προεδρείο και εσείς επιμένατε όλοι μαζί σε συνεργασία με την ΔΑΚΕ;

   Ακόμα και στο μόρφωμα που μοιράζει τις ψήφους με συναλλαγή, πότε στην ΠΑΣΚΕ, πότε στη ΔΑΚΕ, πότε στην ΕΣΚ, πότε στο ΕΜΑ και νερό (που κατέβηκαν μαζί και σε εκλογές), σε όποιον δηλαδή δίνει τα περισσότερα σε προϊσταμένους, διορισμούς παιδιών, θέσεις στα προεδρεία κ.λ.π, τους δηλώσαμε προχθές όχι παρασκηνιακά αλλά καθαρά μέσα στο συμβούλιο:

   Εμείς ξέρουμε τι «ακομμάτιστοι» είσαστε και τι αίσχη έχετε κάνει μέχρι σήμερα, κάποιοι συνάδελφοι όμως που σας ψηφίζουν δεν σας ψήφισαν για να ξαναπουλήσετε την ψήφο τους στην ΠΑΣΚΕ ή στη ΔΑΚΕ.

   Σεβόμενοι λοιπόν αυτούς τους συναδέλφους σας προτείνουμε το εξής: Να κάνουμε μια τυπική συνεργασία μέσα στο Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ, 4 της ΑΣΕ και 2 δικοί σας έχουμε σύνολο 6, το μέτρο για εκλογή στην Εκτελεστική Επιτροπή είναι 3, άρα θα βγάλετε θέση στην Ε.Ε.

   Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και στο πρόσεχες συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ, εκεί σας λείπει μια ψήφος.

   Μην την ψάχνετε με παζάρια δεξιά και αριστερά, να κατέβουμε μαζί και στο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

   Βάζουμε μόνο έναν όρο. Να μην συνεργαστείτε με την ΠΑΣΚΕ και την ΔΑΚΕ και να μην ψηφίσετε κανέναν απ’ αυτούς στα προεδρεία.

   Φυσικά δεν αποδέχτηκαν. Γιατί; Γιατί έχουν αρχές; Όχι βέβαια! Γιατί είναι αγκιστρωμένα ψάρια της ΔΑΚΕ, της ΠΑΣΚΕ και των άλλων «συμμάχων» τους.

   Γιατί έχουν καταχραστεί περιουσία της ΠΕΤ-ΟΤΕ, τα γραφεία στην οδό Κλεισθένους 17 και άγνωστο ποσό χρημάτων από την πρώην ΠΕΤΕΔ-ΟΤΕ η οποία προσχώρησε στην ΠΕΤ-ΟΤΕ χωρίς να μεταφέρουν τα περιουσιακά της στοιχεία.

   Γιατί πολλούς απ’ αυτούς τους διόρισε με συναλλαγή η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ.

   Γιατί είναι όμηροι της συνδικαλιστικής πορνείας που διεξάγουν τόσα χρόνια. Μια ψηφίζουν τον ένα και μια τον άλλο. Γιατί περιμένουν ακόμα και τώρα τη ΔΑΚΕ που μάλλον τους εκβιάζει από το παρασκήνιο:
Να είναι καλά παιδιά στο συνέδριο της ΟΜΕ και όχι όπως το προηγούμενο που δήλωσαν ΠΑΣΚΕ και θα τους δώσει μετά την έδρα για να μην πάνε για δουλειά και ταλαιπωρούνται τα παιδιά.

   Είναι εκβιασμός αυτός βρε κρετίνοι της ΕΣΚ και του μορφώματος;

   Παρόμοια πρόταση δεν είχαμε κάνει και σε σας το 2009 αλλά προτιμήσατε να πετάξετε τον εκπρόσωπο της ΑΣΕ εκτός και να κλέψετε την έδρα στην Ε.Ε της ΟΜΕ-ΟΤΕ χρησιμοποιώντας τις ψήφους της ΔΑΚΕ, παραβιάζοντας και το καταστατικό και τις αρχές (που δεν έχετε);

    Ποιοι είναι συνεργάτες της ΔΑΚΕ λοιπόν; Εμείς ή εσείς όλοι οι άλλοι;

 Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ρητά και κατηγορηματικά. Είπαμε φρέσκα κουλούρια:

   1.  Αύριο, μεθαύριο, άμεσα, όποτε θέλετε συγκαλούμε έκτακτο Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

   2.  Σχηματίζουμε κοινό πρόγραμμα που θα παλέψουμε την προσεχή 3ετια όπως π.χ:

    α)  Να καταγγείλουμε την τελευταία ΣΣΕ της ΟΜΕ-ΟΤΕ και να εντάξουμε όλους τους νέους συναδέλφους στα εισαγωγικά κλιμάκια και με όλα τα δικαιώματα, χρονοεπιδόματα, ωράρια κ.λ.π. που ισχύουν για τους παλιούς εργαζόμενους του ΟΤΕ.

       β)  Να διεκδικήσουμε αυξήσεις αντίστοιχες με τις τεράστιες επιβαρύνσεις που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι τα τελευταία 3 χρόνια και να ψαλιδιστούν παράλληλα οι προκλητικές αμοιβές και τα προνόμια των διοικούντων.

       γ)  Να παλέψουμε για την ένταξη όλων των συμβασιούχων με δικαστικές αποφάσεις και όσων είναι στις θυγατρικές OTEglobe, E-value κ.λ.π.

       δ)  Να διώξουμε όλους τους εργολάβους και να επαναφέρουμε το έργο στον ΟΤΕ.

       ε)  Να επιβάλουμε τα διπλά συνεργεία παντού και την πιστή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.

   3.  Πετάμε από τις πρώτες θέσεις τη ΔΑΚΕ και παίρνουμε το σωματείο στα χέρια μας.

   Εμείς σας χαρίζουμε και την έδρα στο προεδρείο αν θέλετε, σε όποιον νομίζει και είναι παλληκάρι να παλέψουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα μ’ αυτές ή όποιες άλλες προτάσεις έχετε και ας γίνει Πρόεδρος, Γραμματέας, Αντιπρόεδρος κ.λ.π όποιος θέλετε.

    Ιδού λοιπόν αντιδεξιοί, αντιδακίτες, αντιμνημιονιακοί, αντικαπιταλιστές και βοθρονέρια, πεδίον δόξης λαμπρόν. Τα άλλα όλα είναι μπούρδες.

   Να ξέρετε κάτι όμως, οι συνάδελφοι δεν τσιμπάνε με τέτοια, σας ξέρουν ακόμα και οι νέοι. Μπορεί να μην έζησαν αυτά που κάνετε στο παρασκήνιο τόσα χρόνια αλλά καταλαβαίνουν τι κάνετε, γι’ αυτό σας μαύρισαν!

   Ψαχτείτε λοιπόν.  Αυτά τελεία και παύλα.

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι:
   Ευχαριστούμε για την αυξημένη ευθύνη που μας δώσατε με την ψήφο σας.

   Όπως καταλαβαίνετε εμείς θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα να παλεύουμε όλοι μαζί για την εργατική χειραφέτηση.

   Βλέπετε τον πόλεμο που δεχόμαστε από την εργοδοσία και τους υποτακτικούς της εργατοπατέρες.

   Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους.

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ

Αθήνα: 05-05-2015

   Υ.Γ 1:  Θέλετε να μάθετε τι ψήφισαν προχθές οι «αντιδεξιές» παρατάξεις στο Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ;
Ο Δακίτης πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Δρίτσας πήρε, 17 της ΔΑΚΕ, συν 6 της ΠΑΣΚΕ, συν 3 της ΕΣΚ, συν 3 του ΕΜΑ και συν 2 του μορφώματος σύνολο 31! Ποιοι δεν τους ψήφισαν; Οι 4 της ΑΣΕ!

   Υ.Γ 2:  Ακολουθεί ένα μικρό μέρος από τη «μαύρη βίβλο» των εργατοπατέρων.

   Υ.Γ 3:  Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιός από τους προστάτες του μορφώματος θα τους δώσει την ψήφο που τους λείπει για να βγάλουν σύμβουλο στην ΟΜΕ-ΟΤΕ. Η ξεπουλημένη ΠΑΣΚΕ που είναι και ο ξάδελφος Μαριόλης, η ΔΑΚΕ ή η αντικαπιταλιστική ΕΣΚ;  Όπως βλέπετε… για της Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια.

   * Ο όρος κρετίνοι και οι άλλοι χαρακτηρισμοί απευθύνονται στην πολιτική και συνδικαλιστική τους πορεία, σε προσωπικό επίπεδο όλοι αυτοί μόνο κρετίνοι δεν είναι… μια χαρά καλοπερνάνε και γλεντάνε εις υγεία των κορόιδων!


Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …