Ανακοίνωση για την προσπάθεια να δωθούν οι Ν/Σ και ΜΤΦ στους εργολάβους.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ».

ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ. (λαϊκή παροιμία)

 

   Ο περιβόητος Περιφερειακός Αττικής και πρώην πρόεδρος της ΠΕΤΕΜ- ΟΤΕ Δαφνής, ξαναχτύπησε για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα.

 -Αντί να ετοιμάσει την απολογία του, για όσες παράνομες πράξεις τον βαρύνουν, αφου με εντολή του δόθηκαν, προσωπικά απόρρητα στοιχεία συνδρομητών σε ανεξέλεγκτα άτομα (έλληνες και αλλοδαπούς) του εργολάβου, για τοποθέτηση ΝΣ & ΜΤΦ .

 -Αντί να παρουσιάσει στη Διοίκηση του ΟΤΕ όλα τα στοιχεία των εργολαβιών που υπέγραψε για να ελεγχθεί η νομιμότητα τους.

   Επιχειρεί αντιπερισπασμό και προσπαθεί να δείξει στα «νέα αφεντικά» ότι είναι (σκληρός εργοδότης) για ν’ αποφύγει τις ευθύνες των πράξεών του.

 Έτσι με την 4293308 εγκύκλιο, επιχειρεί να κόψει το μισάωρο των οδηγών,  με  έωλες, αστήρικτες και φαιδρές δικαιολογίες.

  Κύριοι της Διοίκησης: Το  μισάωρο   είναι μια ελάχιστη αμοιβή για το άγχος, τους κινδύνους, τα ατυχήματα, τις ευθύνες (αστικές και ποινικές), τη συντήρηση των αυτοκινήτων κλπ που επωμίζονται  οι τεχνίτες πέρα από το καθ’ αυτό τεχνικό έργο  που προσφέρουν σε τόσο αντίξοες συνθήκες καθημερινά.     

   Επιπλέον είναι κατοχυρωμένο πάνω από 20 χρόνια από ΣΣΕ  και συνεπώς αδιαπραγμάτευτο.

  Τα ίδια ισχύουν και για το επίδομα επικίνδυνης   εργασίας (κολόνας) στο δίκτυο.

   Επειδή κατά καιρούς εμφανίζονται και στην επαρχία ετσιθελικές και αυθαίρετες εγκύκλιοι από στελέχη  «ειδικών ικανοτήτων» όπως ο εν λόγω περιφερειακός  Αττικής, νομίζουμε  πως είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να σταματήσετε τις αυθαιρεσίες τους.

   Συνάδελφοι:  

  -Τα «παπαγαλάκια» της Διοίκησης επιχείρησαν πριν από 2 μήνες να φέρουν στο ΔΣ της ΠΕΤ-ΟΤΕ  θέμα «επαναδιαπραγμάτευσης» των δύο επιδομάτων (οδήγησης & κολόνας).

  -Τα ίδια  άτομα που  επιχείρησαν  πριν  λίγες  μέρες  να   δώσουν   μαζί  με την «παρα –διοίκηση»  στους εργολάβους τις ΝΣ & ΜΤΦ  των τηλεφώνων.

  -Το ΔΣ της ΠΕΤ-ΟΤΕ με την σθεναρή αντίσταση της ΑΣΕ αλά και άλλων συναδέλφων, καταδίκασε αυτές τις εισηγήσεις  με  ομόφωνες  αποφάσεις.

   Επειδή απ’ ότι φαίνεται μερικοί δεν το βάζουν κάτω, σας καλούμε σε επαγρύπνηση και εγρήγορση. Κανένας δεν θα οδηγήσει αυτοκίνητο, αν του αμφισβητηθεί το μισάωρο.

   Κύριε περιφερειακέ Αττικής αν επιμείνεις, οι εργαζόμενοι τεχνικοί  της Αττικής, είμαστε έτοιμοι να σου στείλουμε  όπου επιθυμείς,  όλα τα κλειδιά  των υπηρεσιακών αυτοκινήτων.

   Να είσαι σίγουρος ότι προτιμούμε να έχουμε κι εμείς τον προσωπικό μας οδηγό, έστω κι αν ο ΟΤΕ δεν μας παραχώρησε προσωπικό AUDI ή MERCEDES, καθότι εμείς ανήκουμε στο εργατικό προσωπικό και όχι στα λευκά κολάρα της εργοδοσίας.

Περιμένουμε από την ΕΕ της ΠΕΤ-ΟΤΕ να παίξει επιτέλους το ρόλο της.

Σε αντίθετη περίπτωση η ΑΣΕ  θα πάρει πρωτοβουλίες όπως το έκανε τόσες φορές μέχρι σήμερα.

19-11-2004

ΥΓ: Με την ευκαιρία οι ανεκδιήγητοι επίγονοι της ΕΕΤΕ ας του απονείμουν την «εύφημο μνεία»

Διαβάστε Επίσης

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΆΛΠΗ;

Να παροτρύνουμε τους συναδέλφους να ψηφίσουν στην φυσική κάλπη και όχι ηλεκτρονικά, βάζοντας φυσική κάλπη …