Ανακοίνωση για τις Εκλογές στην ΠΕΤΕΜ το 2003.

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

7-4-2003

Για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά η ηγετική ομάδα του κρατικού εργοδοτικού συνδικαλισμού της (ΠΕΤΕΜ), ΕΕΤΕ-ΟΤΕ έχασε την αυτοδυναμία.

Το άντρο του υφυπουργού Σπυρόπουλου, των διευθυντών και του συντεχνιασμού δέχτηκε ένα ισχυρότατο ράπισμα από την πλειοψηφία τον εργαζομένων.

ΤΟ αποτέλεσμα σημειολογικά αλλά και κυριολεκτικά αποτελεί νίκη των εργαζομένων του ΟΤΕ, και εκφράζει με καθοριστικό τρόπο την αντίθεση τους στην πολιτική των διαδρομιστών και των σφογκοκολάριων του συστήματος της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Σε συνδυασμό με το πρόσφατο αποτέλεσμα της ΠΕΤ-ΟΤΕ, οι τεχνικοί του ΟΤΕ κονιορτοποιούν στην πράξη τις μυστικές συμφωνίες Σπυρόπουλου-ΠΑΣΚΕ-ΟΜΕ, την υποβάθμιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και το μάντρωμα μας στο ΙΚΑ.

 Η ΑΣΕ νιώθει περήφανη που με την παρέμβαση της στις εκλογές συνετέλεσε σε σημαντικό βαθμό σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους 80 Συναδέλφους που στάθηκαν όρθιοι και μας ψήφισαν παρά την σκληρή πίεση του κρατικού μηχανισμού, της ΠΑΣΚΕ επάνω τους καθώς και τις χυδαίες επιθέσεις που δεχθήκαμε από την ΑΓ. Συνεργασία «Αριστερό;» δεκανίκι της ΠΑΣΚΕ.

Συνάδελφοι η συνδικαλιστική «αντιπολίτευση» που αποκτά την πλειοψηφία στο νέο ΔΣ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αλλάξει ρότα στην πολιτική του σωματείου.

Η ενεργοποίηση των εργαζομένων είναι απαραίτητη:

  • Όλων όσων ματώνουν καθημερινά στο δίκτυο, στα ψηφιακά, στα γραφεία, στα ΗΜ, στα ΡΗ, στις δευτερεύουσες.
  • Όλων όσων δεν ανέχονται το αποτέλεσμα του ιδρώτα τους να αυξάνει το λίπος των παχύδερμων της νομενκλατούρας.
  • Όλων όσων δεν έχουν το κόμπλεξ του «Μικρομέγαλου» αλλά την περηφάνια του εργαζόμενου που: και θέλει και μπορεί να προσφέρει και να αναπτύξει τις δεξιότητες του και τις γνώσεις του αλλά δεν τον αφήνουν.

Συνάδελφοι, ενεργοποιηθείτε, αντιδράστε, ελάτε σε επαφή μαζί μας να συνδιοργανώσουμε την αντεπίθεση μας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα είμαστε πιο αισιόδοξοι. Κερδίσαμε μια μάχη. Πρέπει να κερδίσουμε και τον πόλεμο.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …