Ανακοίνωση για τον σεισμό της Κεφαλονιάς.

Στείλτε προκατασκευασμένα σπίτια

στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

   Κύριοι Διευθύνοντες του ΟΤΕ και της DeutscheTelekom.

   Ο δημόσιος ΟΤΕ σε όλες της φυσικές καταστροφές, σεισμούς, πλημύρες, πυρκαγιές, που δοκιμάζεται το κοινωνικό σύνολο, πρωτοστατούσε όχι μόνο στην αποκατάσταση των δικτύων του αλλά και στην ουσιαστική κοινωνική βοήθεια προς τους πληγέντες.

   Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις πρώτα εμφανιζόταν ο ΟΤΕ και μετά οι άλλες κρατικές και κυβερνητικές υπηρεσίες.

   Αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται τουλάχιστον μέχρι σήμερα με τον ιδιωτικοποιημένο ΟΤΕ στην περίπτωση της Κεφαλονιάς.

   Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ που μοχθούμε καθημερινά και παράγουμε τεράστια κέρδη για την Deutsche Telekom απαιτούμε την άμεση και ουσιαστική βοήθεια για τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

   Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΤΕ δεν αναδεικνύεται με χορηγίες σε εκδηλώσεις Life Style και σε σαπουνόπερες, ούτε με τις αθρόες διαφημίσεις που προβάλλονται επί των ημερών σας από την διαχρονική Διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας του ΟΤΕ αλλά με την έμπρακτη βοήθεια όπως στην προαναφερόμενη περίπτωση.

   Σας θυμίζουμε ότι στους σεισμούς της Καλαμάτας π.χ  η συνεισφορά του ΟΤΕ ήταν σημαντική, όπως και των εργαζομένων, που έστειλαν 100 προκατασκευασμένα σπίτια και στέγασαν 100 οικογένειες.

   Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ να διεκδικήσει ένα μέρος από τα λεφτά των εργαζομένων που χάρισε στη διοίκηση με την επαίσχυντη ΣΣΕ του 2011 για να συμβάλουμε με παρόμοιο τρόπο και στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς.

   Περιμένουμε άμεσες και έμπρακτες ενέργειες τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τους συναδέλφους της Κεφαλονιάς που έχουν πληγεί από τον εγκέλαδο.

   Άλλωστε λεφτά υπάρχουν!

   Τα κέρδη του ΟΤΕ για μόνο το τελευταίο 9μηνο, όπως ανακοινώσατε, είναι 476 εκ. ευρώ!

   Πολλά εκατομμύρια σπαταλούνται σε διαφημίσεις και χορηγίες όπως προαναφέραμε στηρίζοντας τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

   Να περικοπούν όπως και τα τεράστια μπόνους και τα επιδόματα θέσης προς τα διευθυντικά στελέχη και να δοθούν στους πληγέντες.

   Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο που επιμένει να εμπιστεύεται και να στηρίζει τον ΟΤΕ.

Αθήνα: 04-02-2014

ΑΣΕ

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …