Συγχαρητήριος Επιστολή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                

   Προς:  κκ Όμπερμαν, Βουρλούμην, Αξιότιμη υπηρεσιακή νομενκλατούρα του ΟΤΕ, νομομαθείς  γραμματείς και φαρισαίους… ενταύθα.

 

     Αγαπητοί:  Με την παρούσα θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ευαισθησία σας να ανταποκριθείτε άμεσα και να απαιτήσετε από το πολυτεχνείο ( γνωστό άντρο αναρχοκομουνιστών ) το κλείσιμο του διαφθορείου της νεολαίας indymedia.

     Χερ Όμπερμαν, το σθένος και η πυγμή που επιδείξατε όπως άλλωστε και το όνομά σας καταδεικνύει, μας γεμίζει ελπίδες ότι θα προχωρήσετε έτι-περαιτέρω και θα κόψετε όλα τα κυκλώματα των πανεπιστημίων και λοιπών προπαγανδιστικών διαφθορείων του Εβραιομασονισμού.

     Τα άμεσα αντανακλαστικά που επιδείξατε στην επερώτηση του Σερραίου βουλευτή μας ο οποίος αγωνιά όπως όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το μέλλον της νεολαίας, μας γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

     Ο συμβολισμός της ενέργειά σας καταδεικνύει με σαφήνεια ότι  « ο πολλών ή ενοικιάζων» τα  τηλ. κυκλώματα πρέπει να έχει λόγο σε όλα  όσα λέγονται ή μεταδίδονται μέσα από αυτά, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

     Προς τούτο θα επιδιώξουμε και από τον καμπινέ της πολυκατοικίας όπου κατοικοεδρεύουμε να ενισχύσουμε τέτοιες προσπάθειες και να τις διευρύνουμε μέχρι ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα ευθυγραμμιστεί στην πάταξιν των αναρχοκομουνιστικών ασχημειών που προσβάλουν τα ιερά και όσια της (Αρείας) φυλής μας.

     Η επιτυχίες που επιδείξατε πρόσφατα σαν εταιρία (D.T.) στην φίλην και σύμμαχον Γερμανίαν με το τόσο ένδοξο παρελθόν του  Γ’ Ράιχ για τον έλεγχο του τί εκπέμπεται μέσα από τα τηλεπικοινωνιακά κυκλώματα και η κοινή μας αγωνία σφυρηλατούν δεσμούς αμοιβαίας συνεργασίας και ενότητας για το μέλλον.

     Προς τούτο προτείνουμε να εγκαταστήσετε αν δεν το έχετε ήδη πράξει τηλ/κο σύστημα παγίδα που θα εντοπίζει και θα καταγράφει όποιον δεν εμφορείται από υγιείς αντιλήψεις για τα ιδεώδη της φυλής μας.

 Προτείνουμε επίσης να ενεργοποιείται όταν ο ομιλών προφέρει τας εξής λέξεις ή φράσεις:

   Αλληλεγγύη στους μετανάστες, δεν θα περάσει ο φασισμός, χουντοφασίστες, εθνοκάπηλοι, Τζουτζούκος, Ελληναράδες, Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι, καρα-τζα-φύρερ, τα καφτά χείλη της Τζουτζούκας, αλήτες-ρουφιάνοι-καναλάρχες, κρεματόριο, ολοκαύτωμα, ζαρντινιέρα, δουλέμποροι, Κούνεβα, εξέγερση, Αλέξης, Ελληνικός Δεκέμβρης, ελευθερία  και πλείστες όσες άλλες φράσεις-κλισέ χρησιμοποιούνται υπό των Αναρχοκομουνιστών και εβραιομασώνων προπαγανδιστών και εκμαυλιστών της νεολαίας μας.

     Τα ονόματα και το αντίστοιχο υλικό να αποστέλλεται εις τας αρμοδίας αρχάς αι οποίαι επιτέλους αφυπνίστηκαν δια να οδηγούνται εις τας φυλακάς και ελπίζουμε πολύ σύντομα και εις στα στρατόπεδα για τα περεταίρω.

   Τέλος θεωρούμε ότι αν ενταθεί η επαγρύπνησις από όλας τας υγιείς δυνάμεις θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια «πεντακάθαρη Ευρώπη των εθνών» υπό την αιγίδα μιας πανίσχυρης Γερμανίας χωρίς μιάσματα, απάτριδες και μηδενιστάς.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς χάιλ……………………………….

(Συνθήματα και υπογραφή δυσανάγνωστα και ακατανόητα)!

Υπεύθυνοι για την μετάφραση και αντιγραφή

ΑΣΕ

   Ιούλιος 2009

 Υ.Γ1 :  Ελπίζουμε ήδη να έχετε αποπέμψει τους υπεύθυνους της Cosmote οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία πελάτη τους εφαρμόζοντας δήθεν το τηλ/κο απόρρητο και διώκονται ήδη βάση της εγκυκλίου που απέστειλε ο άξιος Ευπατρίδης Γ. Εισαγγελέας κ. Σανιδάς λίγες μέρες πριν συνταξιοδοτηθεί.

Υ.Γ2 :  Είμαστε σίγουροι ότι θα εκκαθαρίσετε τον ΟΤΕ από όλα τα μιάσματα, συνδικαλιστές κλπ και ιδίως εκείνους οι οποίοι είχαν το θράσος να κάψουν την ιερή σβάστικα εις το Σύνταγμα για να μην παραχωρηθεί ο ΟΤΕ στην D.T.

Υ.Γ3 :  Αξιοσημείωτη και ενθαρρυντική είναι η αφωνία της διαπαραταξιακής ΟΜΕ-ΟΤΕ για τις ενέργειές σας.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …