Ανακοίνωση της ΑΣΕ για το “Consolidation”.

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδωμεν!

(Ενώ καίγεται το σπίτι μας εμείς τραγουδάμε!)

  • Παραχωρούν ολόκληρο το δίκτυο.
  • Μοίρασαν την Ελλάδα σε 4 εργολαβικές εταιρείες: Στην Edil, στην ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ, στην Ericsson/Artemis και στην INTRAKAT.
  • Έβαψαν τα αυτοκίνητα των εργολάβων με τα χρώματα του ΟΤΕ.
  • Σαν να βρίσκονται σε κατακτημένη χώρα νομοθετούν, αυτοσχεδιάζουν, «γράφουν» κανονικά το απόρρητο και τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών –χρηστών.
  • «Διαπιστεύουν» εργάτες του εργολάβου να διαχειρίζονται το απόρρητο!
  • Χώρισαν τα Κέντρα του ΟΤΕ και τα Καφάο σε «κρίσιμα» και σε μη «κρίσιμα».

   Στα 90 «κρίσιμα» οι «διαπιστευμένοι» θα μπαίνουν με συνοδεία υπαλλήλων του ΟΤΕ. Στα υπόλοιπα 1900 μη «κρίσιμα» θα μπαίνουν οι υπάλληλοι των εργολάβων ανεξέλεγκτα.

Δεν μας εξηγούν όμως με ποια κριτήρια έγινε ο διαχωρισμός. Σε άλλες εποχές χώριζαν τους έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα.

   Σήμερα οι αποθρασυμένοι γκαουλάιτερ της D.T χωρίζουν τους χρήστες (όλου του τηλεπικοινωνιακού δικτύου) σε προστατευμένους και απροστάτευτους. (Την Γερμανική πρεσβεία, την Siemens, την Hochtief  και τις άλλες… ομοειδείς επιχειρήσεις σε ποια κατηγορία τις έχουν τοποθετήσει);

   Αλήθεια. Υπάρχει Σύνταγμα, Βουλή, Ανεξάρτητες Αρχές και νόμοι σ’ αυτή τη χώρα ή κυριαρχεί το Deutsche Telekom Uber Alles;

  • Μοιράζουν μαγνητικές κάρτες, κλειδιά καφάο, κωδικούς ΣΕΥΚ, laptop συνδεδεμένα με το WFM, σε όσους υπάλληλους του εργολάβου έχρισαν αυθαίρετα σε «διαπιστευμένους»!

   Ποιοι τα μοίρασαν;  Με ποια απόφαση;  Ξέρουν όλοι όσοι εμπλακούν ότι είναι ακάλυπτοι, ότι δεν ισχύει το «έτσι με διέταξαν» όταν πρόκειται για απαραβίαστα δικαιώματα των πολιτών όπως είναι το απόρρητο;

   Νομίζουν όσοι αποφάσισαν και όσοι υπακούουν ασυλλόγιστα σε παράνομες εντολές ότι δεν υπάρχουν πια εισαγγελείς  στο «βασίλειο της Δανιμαρκίας»;

   Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα και ενώ έχει δρομολογηθεί η τελική λύση, δηλαδή η σταδιακή εξαφάνιση των τεχνικών του ΟΤΕ και η αντικατάστασή τους από εργολαβική μαύρη εργασία.

   Kαι ενώ σχεδιάζονται οι μελλοντικές -αν περάσει το σχέδιο- απολύσεις μας, η ανεκδιήγητη πλειοψηφία της ΠΕΤ-ΟΤΕ βγάζει κατάπτυστες (σαν την χθεσινή) ανακοινώσεις, η ΕΕΤΕ ζητάει να έχει έλεγχο «σε θέματα που άπτονται του προσωπικού των εργολάβων (ασφάλεια και αμοιβές εργαζομένων)» και η ΟΜΕ-ΟΤΕ ζήτησε εδώ και μέρες συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΤΕ… για να συζητήσει το θέμα το οποίο είχαν συμφωνήσει από κοινού εδώ και δυο μήνες ερήμην των εργαζομένων!

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι: Αφυπνιστείτε!

   Αν δεν αντιδράσουμε έγκαιρα και αποφασιστικά σήμερα, δεν υπάρχει κανένα εργασιακό μέλλον για όλους μας.

   Καλούνται όλες οι τοπικές διοικούσες των σωματείων και τα συνδικαλιστικά στελέχη όλων των παρατάξεων να αντιδράσουν, να δραστηριοποιηθούν και να απαιτήσουν την άμεση σύγκλιση όλων των οργάνων για να δώσουμε αποφασιστική απάντηση τώρα, πριν δημιουργηθούν τετελεσμένα.

   Να αποστασιοποιηθούν και να ανακαλέσουν τους ελάχιστους εξωνημένους οι οποίοι έχουν κάνει μυστικές συνεννοήσεις με τη διοίκηση και αδιαφορούν αν με τη στάση τους μας πάρουν όλους στο λαιμό τους.

Έξω όλοι οι εργολάβοι από τον ΟΤΕ!

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

 Αθήνα: 01-06-2016

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …