Ανακοίνωση του Σωματείου Συμβασιούχων.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ 425/2000 ΜΟΝΟΜ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Γραφεία : ΑΒΕΡΩΦ 11 ΑΘΗΝΑ Τηλ. 010/8629215

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Το σωματείο μας τους τελευταίους μήνες είναι γνωστό σε όλους ότι έχει αναπτύξει έντονη δράση για τα ζητήματα των Συμβασιούχων: Επαφές με την Διοίκηση του ΟΤΕ, τον Υφυπ Μεταφορών, τα σωματεία και την ομοσπονδία των εργαζομένων στον ΟΤΕ, με συμμετοχή στο πανελλαδικό συντονιστικό των συμβασιούχων, την συμμετοχή μας σ’ όλες τις κινητοποιήσεις και πορείες και τέλος την καθημερινή επαφή και εγγραφή νέων μελών πανελλαδικά.

Αυτή η δράση έχει ενοχλήσει διάφορους κύκλους, που δεν θέλουν ένα δυνατό σωματείο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ του ΟΤΕ. Υπενθυμίζουμε ότι η δύναμή μας είναι πολύ μεγάλη γιατί είμαστε περίπου 10.000 συμβασιούχοι στον όμιλο ΟΤΕ, η δύναμη αυτή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο εάν γραφτούμε όλοι στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.

Τα τελευταία κρούσματα εις βάρος όλων μας δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαία. Την στιγμή που εμείς παλεύουμε για την μονιμοποίηση ΟΛΩΝ μας και βρισκόμαστε στις επαφές-συγκεντρώσεις και πορείες:

1: Κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν άλλο σωματείο συμβασιούχων μόνο για τεχνικούς !!! διαδίδοντας ψευδώς ότι από τις 10.000 των συμβασιούχων του ομίλου ΟΤΕ, μόνο οι 250 τεχνικοί (που σχεδόν όλοι είναι μέλη μας)  είναι οι εκλεκτοί του «θεού» !!!

2: Η ΠΕΤ-ΟΤΕ παρ’ όλο που μας βοήθησε πάρα πολύ να κάνουμε νέες εγγραφές, να κάνουμε Γενική Συνέλευση, να κάνουμε εκλογές, πήρε απόφαση στο ΔΣ 3-10-2002 να γράφει μέλη της και συμβασιούχους !!!

Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως αυτοί που μας βοήθησαν τόσο πολύ πριν ένα μήνα σήμερα να θέλουν να διαλύσουν το σωματείο μας, χρησιμοποιώντας μερικά μέλη μας για τις εκλογικές τους ανάγκες την άνοιξη του 2003 και την διαγραφή τους αμέσως μόλις τελειώσει η σύμβασή τους όπως λεει το καταστατικό της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Όταν κάποιοι εργαζόμενοι και συνδικαλιστές κάνουν τις παραπάνω ενέργειες, η εργοδοσία τρίβει τα χέρια της, γιατί αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο και το Όνειρο  που έχουν όλοι οι εργοδότες στο μυαλό τους για τα συνδικάτα διαίρει και βασίλευε, διάσπαση και κοροϊδία, παιχνίδι πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο.

Είναι σίγουρο όμως ότι την απάντηση θα την πάρουν όλοι μαζί από τους Συμβασιούχους που θα απομονώσουν τέτοιες διχαστικές ενέργειες και θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας που προέκυψε από τις εκλογές 9-9-2002 αλλά και όλα τα μέλη μας, είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στο μοναδικό ζήτημα: ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.

Η ενότητα και η συναδελφικότητα των μελών μας τηλεφωνητριών, τεχνικών, Διοικητικών, Οικονομικών, κλπ, στον ΟΤΕ πρέπει να μεγαλώνει καθημερινά και να επεκταθεί σ’ όλους τους συμβασιούχους Δημοσίου , ΔΕΚΟ, Δήμων, γιατί μόνο όταν είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι θα κερδίσουμε, μόνο τότε μπορούμε να πιέσουμε να απαιτήσουμε και να επιβάλουμε.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Το ΔΣ σας καλεί σε Συγκέντρωση-Ενημέρωση την Τετάρτη  9 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Αριστοτέλους  11  5ος όροφος.

Με θέματα

   1. Ενέργειες του νέου ΔΣ    

   2. Διασπαστικές ενέργειες στο χώρο των Συμβασιούχων.

   3. Συγκέντρωση 17/10/02 στο Μέγαρο του ΟΤΕ 

Η παρουσία ΟΛΩΝ σας δυναμώνει τον αγώνα μας και είναι απαραίτητη

 Αθήνα  4/10/2002

                        Η Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

                         ΑΝΝΑ  ΚΑΠΕΛΑΡΗ                                                 ΚΩΣΤ.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …