Ανοιχτή επιστολή προς: Πρόεδρο και Γ. Γραμματέα ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Ανοιχτή επιστολή

   Προς:  Πρόεδρο και Γ. Γραμματέα ΠΕΤ-ΟΤΕ.

 Αθήνα: 21-10-2013

   Πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση με αφορμή τη συζήτηση για τη νέα «εθελουσία» προσπαθεί να ανοίξει θέμα ωραρίου στους τεχνικούς και να επιβάλει ωράριο 11 – 6 !

   Για μια φορά ακόμα αποδεικνύεται ότι η διοίκηση βρίσκει διάφορα προσχήματα για να αλλάζει προς το χειρότερο τις εργασιακές μας σχέσεις.

   Επειδή η ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ  δεν είναι η πρώτη φορά που ξεπουλάει τους τεχνικούς ( θυμίζουμε ότι με τη ΣΣΕ η μείωση για τους τεχνικούς δεν ήταν 12% αλλά κυμαίνεται από 30 έως 35%) χωρίς να έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα και καμία εξουσιοδότηση:

   Ζητάμε την άμεση σύγκλιση της Ε.Ε και του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ για να ασχοληθούμε μ’ αυτό το ζήτημα και με όλα τα καυτά προβλήματά μας, ( ακτινοβολία και άλλα προβλήματα από τη χρήση του WFM, συνεχείς παραβιάσεις ωραρίου, μονά  συνεργεία, επίδομα οδήγησης,  ασφάλιση στο ΙΚΑ σαν υπάλληλοι γραφείου, κατάργηση ειδικοτήτων με το κολπάκι των σεμιναρίων για ISO) κ.λ.π.

   Μέχρι τότε θεωρούμε ότι οι 4 διαπραγματευτές της ΟΜΕ-ΟΤΕ { Κούτρας -Λάμπρου – Δούκας και Σιτζάνης }  θα αρνηθούν να μπουν σε συζήτηση παραχώρησης δικαιωμάτων μας για ζητήματα που μας αφορούν χωρίς να έχουν καμία εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ

Ασπρούδης Χρήστος

Στεφανής  Γιώργος

Φαρακλιώτης Δημήτρης

 

Υ.Γ: Μας φαίνεται αδιανόητο και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, τουλάχιστον για τους δυο που προέρχονται από τα σπλάχνα μας, Λάμπρου και Σιτζάνη ότι έχουν προγραμματισμένη συνάντηση μ’ αυτό το ζήτημα χωρίς να μας ενημερώσουν.

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …