2η Απάντηση στις αθλιότητες της Αγ. Συνεργασίας.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ CALL CENTER ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ…

 ΑΛΗΘΕΙΑ πρώτη:

Oι συνάδελφοι που ήρθαν εκεί δεν μας ενημέρωσαν  για την παρέμβαση τους για να τους βοηθήσουμε, αν και ήξεραν ότι ήμαστε αλληλέγγυοι και σαν ΑΣΕ πολλά χρόνια παλεύουμε κατά του δουλεμπορίου στον ΟΤΕ.

Για παράδειγμα μόλις μάθαμε ότι στο 121 επέβαλαν στους εργαζόμενους τιμωρία με αρχή της ναζιστικής συλλογικής ευθύνης τιμωρώντας τους με αλλαγή βάρδιας μέχρι να καρφώσουν συνάδελφο τους, ο οποίος έβαλε για λίγο στην αναμονή. Επισκεφτήκαμε το χώρο την άλλη μέρα και βάλαμε τον προϊστάμενο στη θέση του.

ΑΛΗΘΕΙΑ δεύτερη:

Όταν τους επιτέθηκαν οι τραμπούκοι της ΔΑΚΕ τρέξαμε να τους βοηθήσουμε χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει.

Αποτέλεσμα αυτών ο εκπρόσωπος της ΑΣΕ να έχει ακόμη δεμένο το χέρι.

ΑΛΗΘΕΙΑ τρίτη:

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι συναγωνιστές των CALL CENTERS γράφουν ότι δεν ζήτησαν να μιλήσει στο βήμα κάποιος γενικά αριστερός αλλά ο εκπρόσωπος της ΑΣΕ.

Η προβοκατόρικη ανακοίνωση των εργατοπατέρων της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ή ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ή όπως αλλιώς λέγονται…ταυτίζει την ΑΣΕ με την ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ και ότι δήθεν τους αποκλείσαμε από το συνέδριο, θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να καταγγελθεί.

ΑΛΗΘΕΙΑ τέταρτη:  

Οι όψιμοι «συμπαραστάτες» των εργαζόμενων φοιτητών που οδύρονται και σκίζουν τα ιμάτια τους για την τραμπουκική επίθεση που δέχθηκαν από τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, στεναχωρήθηκαν τόσο πολύ που:

α) συνέχισαν και παρέμειναν στο κοινό προεδρείο που στρογγυλοκάθονταν μαζί με τους τραμπούκους σαν να μην τρέχει τίποτα.

β) 2 ώρες μετά συνδιαμόρφωσαν και ψήφισαν το κοινό ψήφισμα του συνεδρίου με την ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, στο οποίο μάλιστα δεν γινόταν καμία νύξη για την τραμπουκική επίθεση.

γ) το ίδιο βράδυ για να τους φύγει η στεναχώρια και να μην ζούνε χώρια, χόρευαν πάνω στα τραπέζια μαζί με τους τραμπούκους ζειμπεκιές και τσιφτετελιές για να πάνε τα φαρμάκια παρακάτω και να ξεπονέσουν από το ξύλο που έφαγαν!

 Άμα οι συνάδελφοι φοιτητές έχουν τέτοιους συμπαραστάτες…ούτε ψήλος στον κόρφο τους.

Συναδελφικά θέλουμε να δηλώσουμε ότι η ΑΣΕ πάντα θα συμπαραστέκεται και θα πρωτοστατεί όπως κάνει τόσα χρόνια.

Μήπως όμως οι 3 συνάδελφοι που ήρθαν εκεί και δέχθηκαν την επίθεση πρέπει να προσέχουν καλύτερα με ποιους κάνουν παρέα και ποιόν έχουν «συνοδό»;;;

Μια παλιά παροιμία λέει:

«θεέ μου φύλαξε με από τους φίλους μου τους εχθρούς μου τους ξέρω»

 Συντροφικά και συναδελφικά…

ΑΣΕ

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …