Απίστευτο κι’ όμως αληθινό!

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό!

Απέκλεισαν τους συναδέλφους της OTEplus από την ομάδα μπάσκετ ΟΤΕ-COSMOTE επειδή δεν είναι υπάλληλοι του ΟΤΕ!!!

Συναδέλφισσες, φοι:
Με ανακοίνωση που ανάρτησε στο U-Link στις 11 Σεπτεμβρίου η Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ & HR CONTROLLING ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ, αφού πρώτα διαφήμισε την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ OTE-COSMOTE, κατόπιν καλούσε όσους συνάδελφους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και να γίνουν μέλη της ομάδας.

   Συγκεκριμένα ανέφερε η ανακοίνωση:

   Γίνε και εσύ μέλος της Πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ ανδρών OTE-COSMOTE!

Δήλωσε συμμετοχή!

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και στην COSMOTE δημιουργούμε και την φετινή χρονιά τη δική μας ενιαία ομάδα και συμμετέχουμε σε εταιρικό πρωτάθλημα μπάσκετ, μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν όπου στεφθήκαμε Πρωταθλητές της Commercial League.

   Και κατέληγε:

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν οι απασχολούμενοι στον ΟΤΕ με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή σύμβαση πλήρους δανεισμού με τον ΟΤΕ.
Και ενώ αρκετοί συνάδελφοι του ΟΤΕ και της COSMOTE δήλωσαν κανονικά συμμετοχή και συμμετέχουν, εκείνοι που αποκλείστηκαν για μια ακόμη φορά σαν παιδιά ενός κατώτερου θεού ήταν οι συνάδελφοι της OTEplus!!!
Με έκπληξη είδαν στα προσωπικά τους Email οι συνάδελφοι της OTEplus (που έστειλαν κανονικά της αιτήσεις τους) μήνυμα που στάλθηκε από τον υπεύθυνο της διοίκησης ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους!!!
   Σας παραθέτουμε το Email που στάλθηκε σε συνάδελφο της OTEplus την Δευτέρα 22 Σεπτέμβρη:
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η δήλωση συμμετοχή σας στην κοινή ομάδα basket ΟΤΕ-COSMOTE δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είναι δανεισμένοι με τριμερή σύμβαση σε ΟΤΕ ή COSMOTE και όχι όσοι είναι δανεισμένοι με σύμβαση έργου ή εργάζονται σε ΟΤΕ ή COSMOTE μέσω άλλης εταιρίας. Αυτή είναι η απάντηση των Νομικών Υπηρεσιών και καλούμαστε να την εφαρμόσουμε.
    Δηλαδή για τη γερμανική διοίκηση του ΟΤΕ οι συνάδελφοι της OTEplus είναι ισότιμοι και ικανοί να διαχειρίζονται, να διασφαλίζουν και να συντηρούν τις υποδομές και τα δίκτυα του ΟΤΕ, είναι ικανοί να κρατούν έναν ολόκληρο ΟΤΕ στις πλάτες τους και δεν μπορούν να παίξουν μπάσκετ με την ομάδα του ΟΤΕ!!!
   Συγχαρητήρια κ. Παπαδοπούλου, το σύνθημα «Μαζί είμαστε ένα» ταιριάζει απόλυτα στην παραπάνω περίπτωση.
   Κατά τ’ άλλα ενδιαφέρεστε και συμπάσχετε με τους εργαζόμενους της OTEplus!
   Αφού δεν είναι υπάλληλοι του ΟΤΕ τότε γιατί τους δώσατε ρουχισμό με το σήμα του ΟΤΕ, τους δίνετε να οδηγούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του ΟΤΕ, να μπαίνουν στα σπίτια των συνδρομητών σαν υπάλληλοι του ΟΤΕ, να εργάζονται μόνοι τους στους κατανεμητές, να ανοίγουν τα καφάο, να διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα των συνδρομητών στα Call center κ.λ.π, να είναι πωλητές στα καταστήματα του ΟΤΕ και ορισμένους απ’ αυτούς τους αναβαθμίζετε σε υπεύθυνους έργου;

   Να κλείσουν τώρα οι δουλεμπορικές εταιρείες και να ενταχτούν όλοι οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ
Αθήνα: 23-09-2014

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …