Δυστυχώς ήταν Πρωταπριλιάτικο!

Δυστυχώς ήταν Πρωταπριλιάτικο!

    

   Αν σας ανησυχήσαμε ζητάμε συγγνώμη:

  • Από σας τους μεγάλους ηγέτες του συνδικαλισμού που βγάλατε ολόκληρη ανακοίνωση της ΟΜΕ… για να μας μαλώσετε.

Μη φοβάστε, δεν σας παίρνουν τα αυτοκίνητα, να τα έχετε να τα χαιρόσαστε, ούτε τις κάρτες με την δωρεάν βενζίνη. Γιατί να το κάνουν άλλωστε, κορόιδα είναι; Χρειάζονται συνεργάτες.

  • Από τα διευθυντικά στελέχη, ούτε εσείς κινδυνεύετε να σας ψαλιδίσουν τα επιδόματα θέσης και τα μπόνους που απολαμβάνετε.

Η επιχείρηση χρειάζεται ηγέτες και μεγάλους τιμονιέρηδες, για να οδηγούν εμάς την μεγάλη μάζα… γιατί χωρίς εσάς τι θα γινόμασταν.

   Δυστυχώς όμως συνάδελφοι έχουμε χάσει τα αυτονόητα.

   Όσο στηρίζετε και ψηφίζετε τέτοιες συνδικαλιστικές ηγεσίες τόσο τα απλά πράγματα όπως η αποκατάσταση των κλιμακίων με Σ.Σ.Ε, θα μοιάζουν με Πρωταπριλιάτικο αστείο.

Την συνδικαλιστική δράση την έχουν αντικαταστήσει με την συναλλαγή, τις εκχωρήσεις δικαιωμάτων μας, τον συμβιβασμό και την ηττοπάθεια.

   Όμως εμείς παραμένουμε αθεράπευτα ρομαντικοί.

Όπως προχθές τους τηλεφωνούσατε  ρωτώντας τους αν υπέγραψαν Σ.Σ.Ε για τα κλιμάκια… υπάρχει ακόμα καιρός… αυτός είναι ο δρόμος.

   Να υπογραφεί ειδική Σ.Σ.Ε τώρα.

Συνεχίστε λοιπόν να τους τηλεφωνείτε, να τους πιέζετε και να τους ρωτάτε, πότε και γιατί δεν το κάνουν; Τα τηλέφωνά τους τα έχετε.

Χρόνια Πολλά & Καλό Μήνα!

ΑΣΕ

 Αθήνα: 04-04-2017

 

Υ.Γ: Λαθρεπιβάτες του κινήματος δεν είναι οι αγωνιστές αλλά όλοι όσοι ζουν παρασιτικά με συνδικαλιστικούς μισθούς, διορισμούς και αυτοκίνητα από την εργοδοσία, ευτελίζοντας το συνδικαλιστικό κίνημα.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …