Εξοργιστικό! Διοργανώνουν κατά παράταξη ημερίδες απολύσεων!

Εξοργιστικό!

   Διοργανώνουν κατά παράταξη ημερίδες απολύσεων!

   Όταν μυρίζονται απολύσεις από επιχειρήσεις που κλείνουν ή «αναδιαρθρώνονται», τα δικηγορικά αρπακτικά τρέχουν να εξασφαλίσουν πελατεία με προκαταβολές και αδρές αμοιβές από τα υποψήφια – θύματα – απολυμένους εργαζόμενους.

   Πίσω τους κρύβονται διαπλεκόμενοι συνδικαλιστές που αντί να πρωτοστατήσουν και να αποτρέψουν τις απολύσεις -συμβιβασμένοι και επιλήσμονες του συνδικαλιστικού τους καθήκοντος- γίνονται ντίλερς των δικηγόρων.

   Το έχουμε ζήσει σε άλλους εργασιακούς χώρους.

   Το βιώσαμε σαν αλληλέγγυοι και μείναμε εμβρόντητοι με το κλείσιμο της ΕΡΤ, όπου μέσα στην αναμπουμπούλα των απολύσεων, δικηγορικά γραφεία ψάρευαν πελάτες με προεξάρχοντα τα δικηγορικά γραφεία των σημερινών Υπουργών Κατρούγκαλου και Πετρόπουλου.

   Οι δικοί μας εργατοπατέρες όμως τους ξεπέρασαν όλους!

   Την αρχή έκανε η παράταξη των ορφανών του ΣΥΡΙΖΑ που διοργάνωσε «ημερίδα» πριν από λίγες μέρες.

   Την σκυτάλη άρπαξαν τα συνδικαλιστικά υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ που διοργανώνουν «ημερίδα» μάλλον νυχτερίδα και κάλεσαν 5 δικηγορικά γραφεία! για να ενημερώσουν τους υπό απόλυση εργαζόμενους μετά τον «ενδεχόμενο μετασχηματισμό του ΟΤΕ»!!!

    Κι’ αυτό πότε;

   Λίγες ώρες πριν την έναρξη της 48ωρης απεργίας μας!

   Με «συντονιστή» τον γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ Δ. Φούκα!!!

   Δηλαδή, η κομματιασμένη και απαξιωμένη ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ και τα στελέχη της, αντί να πρωτοστατήσουν οργώνοντας όλη την Ελλάδα για να πετύχει η απεργία μας.

   Αντί να περιφρουρήσουν όλους τους εργασιακούς χώρους, βαράνε «Ισπανική υποχώρηση», σπέρνουν την ηττοπάθεια και εγκλωβίζουν τους άμοιρους οπαδούς τους αντί να αγωνιστούν μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους, να επιλέξουν με πιο δικηγόρο θα παλέψουν την απόλυσή τους!

   Δηλαδή μέρες που’ ναι… «ξεσηκώθηκαν τα πρόβατα, διεκδικούν καλύτερες συνθήκες σφαγής»!

   Η ίδια παράταξη που μαζί με την ΔΑΚΕ και τα άλλα συνδικαλιστικά παπαγαλάκια απόρριψαν πρόταση της ΑΣΕ να ενημερώσουμε την κυβέρνηση και τα κόμματα και να πάρουν θέση απέναντι στα σχέδια μαζικών απολύσεων της Deutsche Telekom, όπως και τις εργατικές και κοινωνικές οργανώσεις για αλληλεγγύη και συμπαράταξη.

   Αντί γι’ αυτό διασπούν το απαραίτητο αυτές τις μέρες εργατικό μέτωπο όλων των εργαζομένων και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στα αφεντικά τους της Deutsche Telekom!

   Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.  Τους παραδίνουμε στην κρίση σας.

Όλοι στον αγώνα.  Όλοι στην απεργία!

   Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν την σκυτάλη από τους συμβιβασμένους και οσφυοκάμπτες  συνδικαλιστές και να τους υποχρεώσουμε σε:

   Μαζική απεργία διαρκείας μέχρι να νικήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 16-04-2019

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …