Επιστολή του Π. Μπρόφα προς την Συντακτική Επιτροπή της «Φωνής των Τεχνικών».

 ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ!

   Αγαπητοί συνάδελφοι.                                                                                  

   Στο προηγούμενο τεύχος της φωνής στη στήλη που υπογράφει ο «εκδότης» είδα με ικανοποίηση (αν έλεγα με έκπληξη θα ήταν ψέμα) ότι ολόκληρη σελίδα είναι αφιερωμένη στην ΑΣΕ και σε μένα προσωπικά!

   Η σελίδα αυτή βέβαια δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί για διαφήμιση προσώπων ή παρατάξεων γι’ αυτό θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν έδωσα εντολή για κάτι τέτοιο, οπότε το λογαριασμό για τα διαφημιστικά έσοδα να τον στείλετε στον «εκδότη»… εγώ δεν πληρώνω τίποτα.

   Κατά τ’ άλλα, συμφωνώ απολύτως με τον υποβολέα και συντάκτη του κειμένου.

   Έχετε δίκιο, έσφαλα, παραδίνομαι, έλεος δεν θα το ξανακάνω!

   Ναι το ομολογώ, έγραφα 3 ολόκληρα χρόνια το περιοδικό μόνος μου απο ιδιοτέλεια και ανικανότητα φυσικά,αν δεν έχετε πολλά πειστήρια θα σας βοηθήσω στέλνοντάς σας όλα τα χειρόγραφα με τις δασείες και τις περισπωμένες επάνω και όχι μόνο έγραφα αλλά διόρθωνα, έπαιρνα συνεντεύξεις, απομαγνητοφωνούσα και ξημεροβραδιαζόμουνα στο τυπογραφείο – τέτοια λόξα με έδερνε.

   Ποτέ δεν κατάλαβα όμως γιατί πληρώνατε για όλα αυτά «δημοσιογράφο»…. εσείς ίσως ξέρετε καλύτερα.

   Δηλώνω ένοχος, ποτέ δεν υπάκουσα στις εντολές των μελών της «συντακτικής επιτροπής» που ενώ δεν έγραψαν 3 χρόνια ούτε ένα κείμενο κρατούσαν από ένα ψαλίδι και απαιτούσε ο καθένας να κόβει ότι δεν του άρεσε! (ένας μάλιστα έγραφε out σε κάθε μη αρεστό κείμενο ο αθεόφοβος, σχετικά τεκμήρια στη διάθεσή σας).

   Ναι παραδέχομαι την αμαρτία μου φεύγοντας δεν βούτηξα το αρχείο όπως συνηθιζόταν, έσπασα την παράδοση και κατέγραψα για πρώτη φορά σε πρακτικό τι ακριβώς παρέδωσα. (διευκρινίσεις για την παράδοση όποτε θέλετε).

   Ναι από κακότητα και υπολογισμό δεν έβαζα την φωτογραφία σας γι’ αυτό κανένα από τα κόμματά σας δεν μπόρεσε να διακρίνει την αξία σας για να σας τοποθετήσει στις εκλογικές λίστες.

   Ουδέν κακόν όμως αμιγές καλού, μπορεί ο ελληνικός λαός να στερήθηκε τις υπηρεσίες σας ο λαός του ΟΤΕ όμως θα συνεχίσει (καλά να πάθει) να τις απολαμβάνει….

   Δίκιο έχετε και σε όλα τα άλλα όπως τα περί (όνου) σκιάς , φανταστείτε όμως να ήμουνα σε κανα Κόμμα  και να κοίταζα τον ίσκιο του νομίζοντας ότι είναι δικός μου(όπως μερικοί!).

   Δείτε τι έπαθαν αυτοί που βγάλατε από τον «Κομματικό Ίσκιο» και σας κατηγορούν ότι αλλοιώσατε το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΠΕΤ-ΟΤΕ.

   Εσείς ως ευαίσθητοι όμως , όχι μόνο πήγατε στο δικαστήριο για να μην καταμετρηθούν οι ψήφοι, αλλά το λογαριασμό από τα έξοδα τον αφήσατε να τον πληρώσει η ΠΕΤ-ΟΤΕ!

   Πολύ σωστά κάνατε, γιατί αλλιώς οι καρατομηθέντες σύντροφοί σας  θα σας κατηγορούσαν για υπολογισμό και ιδιοτέλεια.

   Συνοψίζοντας λοιπόν για να μην μακρηγορώ, τα παραδέχομαι  όλα.

   Έβγαζα ένα περιοδικό για πέταμα, κατάλαβα όμως το λάθος μου και σταμάτησα, συγχωρείστε με δεν θα το ξανακάνω!

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Μπρόφας

 

Υ.Γ  1: Δεν θα επικαλεστώ το νόμο περί τύπου, είμαι σίγουρος όπως το δηλώνετε άλλωστε, εσείς δεν κάνετε καμία λογοκρισία και θα δημοσιεύσετε την ομολογία μου σε ανάλογη θέση.

ΥΓ  2: Τέλος παρακαλώ τους αναγνώστες να μην μου ξανατηλεφωνήσουν για να με συγχαρούν για τα τελευταία 2 τεύχη. Εγώ αποσύρθηκα, η δόξα ανήκει σε άλλους.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …