Επιστολή του Σ. Φασάκη στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΟΤΕ.

 

ΠΡΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΟΤΕ.

 

Συνάδελφοι

Σας ενημερώνω ότι την 14/1/98 την 10:30 στο ΚΑΦΑΟ 406 Δράκου και Ευριδικης στο Παγκράτι, εργαζόταν καποιος που δεν ήταν υπαλληλος του ΟΤΕ.

Ο κύριος αυτός έκανε αλλαγή ραζίμ (συντήρηση), είχε χειροτηλέφωνο, τα σχετικά εργαλεία και κατάσταση με τα στοιχεία δικτύου του ΚΑΦΑΟ.

Σαν συνδικαλιστής του ΔΣ της ΠΕΤ-ΟΤΕ, σαν τεχνικός του ΟΤΕ και σαν πολίτης ομολογώ ότι δεν αισθάνθηκα καθόλου καλά από το θέαμα αυτό.

Αμέσως ένοιωσα χρέος μου να πάρω την κατάσταση αυτή με τα στοιχεία δικτύου, να την παραδώσω στον προϊστάμενο Παγκρατίου Καυμεακη Γιάννη, τον οποίο ενημέρωσα σχετικά με το περιστατικό.

Αντίγραφο της κατάστασης αυτής καταθέτω και στην υπηρεσία σας που είναι η πλέον αρμόδια για την διασφάλιση και διαφύλαξη του απορρήτου.

Επιπλέον κάνω γνωστό σε σας ότι αυτό το φαινόμενο εργασίας διαφόρων που δεν είναι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του ΟΤΕ, σε ανοικτά μποξ, καφάο και εισαγωγές, είναι καθημερινό φαινόμενο σ’ όλη την Αττική. Ιδιαίτερα όμως σε Παγκράτι, Περιστέρι, Μαρούσι, Αιγάλεω, Κολωνάκι.

Πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επαφή με τους κατανεμητές και δίνουν γυρίσματα.

Παρακαλώ να κάνετε ότι προβλέπετε από την νομοθεσία και τον κανονισμό του ΟΤΕ , για την προστασία του απόρρητου των επικοινωνιών και των λογαριασμών, των συνδρομητών-πελατών του ΟΤΕ.

Για τα αποτελέσματα των ενεργειών σας παρακαλώ να ενημερώσετε την ΠΕΤ-ΟΤΕ Βερανζέρου 34 τηλ. 5241576.

ΦΑΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

28-1-98

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …