Εργοδοτικός και προβοκάτορας!

Εργοδοτικός και προβοκάτορας!

   Ο εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΣΥΡΙΖΑ;) Γιάννης Δούκας, ανέφερε για την ΑΣΕ στο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ και το ανέβασε μάλιστα στην ιστοσελίδα της παράταξής του ένα εμετικό και προβοκατόρικο παραλήρημα κατά της ΑΣΕ.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που «ο εν λόγω» και η παράταξή του -επειδή πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη- χυδαιολογεί κατά της ΑΣΕ.
   Θυμίζουμε την περίπτωση της Κωλέτη τον Δεκέμβρη του 2008 που οι συνάδελφοι ζήτησαν βοήθεια γιατί κινδύνευαν να καούν ζωντανοί.
   Τα «παλικάρια της φακής» αντί να πάνε να σώσουν τους συναδέλφους που κινδύνευαν, έμειναν με τις πιτζάμες στο σπίτι και μετά κατηγορούσαν τα στελέχη της ΑΣΕ που πήγαν, ότι έκαναν βόλτες στα Εξάρχεια με τον Βουρλούμη!!!
   Αυτή τη φορά μέσα στον εργασιακό του χώρο, από τον οποίο πληρώνεται (χωρίς να δουλεύει), η Επιθεώρηση Εργασίας που στείλαμε, εντόπισε 5 συνταξιούχους να δουλεύουν παράνομα όπως και άλλες παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας.
   Αντί λοιπόν να βρει καμία τρύπα να κρυφτεί, μας κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είμαστε υπεύθυνοι για τα ναυάγια των δουλεμπόρων στο Αιγαίο!!!
   Να τον έχουν να τον χαίρονται τον Κίτσο τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή.
   Είναι κατάντημα για μια παράταξη που ισχυρίζεται ότι αναφέρεται στην Αριστερά να έχει σαν εκπρόσωπο τον εν λόγω εργατοπατέρα.
   Αυτά όμως γίνονται όταν αναδεικνύουν τέτοιους τύπους που ποτέ δεν δούλεψαν, ποτέ δεν έκαναν συνδικαλισμό (ούτε καν εργατοπατερίστικο) και μια ζωή σουλατσάριζαν σαν σεκρετέροι από Βουλευτή σε Βουλευτή.
   
   Αναφέρει όμως ότι θα ήταν πρόθυμος να πάμε μαζί σε άλλους χώρους όπου επίσης δουλεύουν συνταξιούχοι!
   Να σημειωθεί ότι «ο εν λόγω» είναι στο προεδρείο της ΟΜΕ-ΟΤΕ, είναι ένας από τους τέσσερις διαπραγματευτές, τηρεί την ΟΜΕΡΤΑ με τη διοίκηση και μόνο ως καλαμπούρι θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι θα πήγαινε την Επιθεώρηση Εργασίας μαζί με την ΑΣΕ σε οποιοδήποτε εργασιακό χώρο.
   
   Μα αυτοί, όπως και οι άλλοι συνέταιροι τους εργατοπατέρες των άλλων παρατάξεων, ποτέ δεν είδαν ούτε εργολάβο, ούτε συνταξιούχους, ούτε παραβιάσεις ωραρίου, ούτε όλα όσα παράνομα κάνει η διοίκηση του ΟΤΕ τόσα χρόνια.
    Τι τους εμποδίζει να κάνουν δράσεις για όλα αυτά με τους άλλους ή και μόνοι τους, αφού όπως δηλώνει τα ξέρουν όλα;
    Αφού τα ξέρεις γιατί δεν τα λες ρε σκασμένο, όπως έλεγε και ο γύφτος στο παιδί του στο γνωστό ανέκδοτο;
    Αλλά τι να πει, εδώ ο ΟΤΕ έχει όλους τους εργαζόμενους δηλωμένους στο ΙΚΑ σαν υπαλλήλους γραφείου, ο συγκεκριμένος αν και διορισμένος στο Δ.Σ του ΙΚΑ δεν έχει κάνει τίποτα για να ενταχθούν οι εργαζόμενοι στην ειδικότητά τους!

   Και μη χειρότερα!

    Σε ότι αφορά την ΑΣΕ δηλώνουμε για άλλη μια φορά προς τη διοίκηση της D.T και τα τσιράκια της ότι δεν κωλώνουμε.
    Θα συνεχίσουμε και θα αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους για το δίκιο, τα εργατικά δικαιώματα, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την αξιοπρέπεια.

ΑΣΕ

Αθήνα: 15-05-2014
   Υ.Γ: Ελπίζουμε να μην μας ζητήσει να πληρώσουμε και τα πρόστιμα που επέβαλε η Επιθεώρηση εργασίας στη διοίκηση του ΟΤΕ και στην OTEplus για τις παρανομίες της και ζημιώθηκε η εταιρεία, γιατί τον έχουμε ικανό ακόμα και γι’ αυτό. Και πάλι και μη χειρότερα!

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …