Ανακοίνωση για αυθαιρεσίες στις εργολαβίες.

ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ: Οι αυθαιρεσίες συνεχίζονται.

 

ΑΘΗΝΑ

Διαμερισματάρχες και περιφερειάρχες συνεχίζουν να αυθαιρετούν με τις εργολαβίες ποιοτικής αναβάθμισης δικτύου, καταπατούν κατάφορα τις συμφωνίες ΠΕΤ-ΟΤΕ – Διοίκησης, τις εγκυκλίους του οργανισμού και τους νόμους του κράτους.

Σε έλεγχο του μέλους του ΔΣ Στ. Φασάκη στον Ν. Κόσμο διαπιστώθηκε ότι:

  1. Την 18/10/99 στις 10:20 στο 179 KV στον Νέο Κόσμο, τα ραζίμ άλλαζαν 2 συνταξιούχοι: ο Μπίτσιος Γ. και ο Μόρφης Κυρ.
  2. Την 22/10/99 στις 14:20 τα γυρίσματα στα μποξάκια της οδού Τριβωνιάδου έκαναν οι συνταξιούχοι: Ρωσέτος Θεοδόσης και ο Αθανασόπουλος Γ.
  3. Στις παραπάνω περιπτώσεις οι 2 επιβλέποντες δεν ήταν παρόντες εμφανίστηκαν μετά από 10-20 λεπτά
  4. Οι δύο επιβλέποντες έχουν ορισθεί με άνωθεν εντολή. Ο Μάρκου Γ πρόσφατα ήλθε από την Λιβάδια. Ο Σταύρου Ιωάννης (γνωστός από το βίντεο με τον Βασιλάκη) εργάζεται στο κέντρο Αλεξάνδρας.
  5. Σαφώς οι συνταξιούχοι εργάζονταν πάνω σε ζωντανό-ενεργό δίκτυο.

ΛΑΜΙΑ

Στην Αμφίκλεια την 14/10/99 στις 10:00 συνελήφθησαν από τον πρόεδρο της ΤΔΕ Λαμίας, ο συνταξιούχος Γιαννακογιώργος Δημήτριος και ο εν ενεργεία συνάδελφος Κεφάλας Κωνσταντίνος, να εργάζονται στον εργολάβο, σε εργασίες ακραίου συνδρομητικού δικτύου.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η ΤΔΕ Λαμίας είχε προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση με ανακοινώσεις την 25/1/99 και 30/4/99, για όσους παράνομα και παράτυπα εργάζονται σε εργολάβους.

Παρόμοιες συλλήψεις εν ενεργεία συναδέλφων που εργάζονταν σε εργολάβους είχαν γίνει, από την ΤΔΕ Χαλκίδας και την ΤΔΕ Άμφισσας.

Επειδή τα παραπάνω φαινόμενα είναι καθημερινότητα τα 3 τελευταία χρόνια, απορία προκαλεί. Γιατί επιβλέποντες, προϊστάμενοι, διαμερισματάρχες, περιφερειάρχες και διοίκηση του ΟΤΕ, δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα, δεν υπολογίζουν κανέναν.

Γιατί;

Από που αντλούν δύναμη;

Ποιος τους καλύπτει;

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …