Ετοιμάζουν καλοκαιρινό πραξικόπημα στο Δίκτυο.

    Διοίκηση και τα τσιράκια της

ετοιμάζουν καλοκαιρινό πραξικόπημα στο Δίκτυο.

 

      Προκαλούν τους εργαζόμενους του ΟΤΕ που έμειναν πίσω και αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις από το τσουνάμι της «εθελουσίας».

      Κοροϊδεύουν  τους εκατοντάδες Συμβασιούχους που ενώ προσφέρανε τόσα χρόνια για ένα κομμάτι ψωμί απολύθηκαν και παραμένουν άνεργοι.

      Βγάζουν τη γλώσσα στη νεολαία ολόκληρη που μένει στο περιθώριο χωρίς δουλειά και χωρίς μέλλον.

      Εξευτελίζουν τις ανθρώπινες αξίες. Αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, όπως αυτές διατηρήθηκαν από την πολιτισμένη ανθρωπότητα διαχρονικά.

Χαμερπείς, Υποτελείς και κανονικά Αρπαχτικά ξεπερνούν σε άγρια ένστικτα τα πιο αιμοβόρα θηρία. Η μόνη τους διαφορά εκείνα ρουφάνε αίμα αυτοί δεν χορταίνουν με χρήμα. Ο κοινωνικός Δοσιλογισμός  των εθελοδοτών  μετατράπηκε πολύ γρήγορα και σε Κοινωνικό Κανιβαλισμό.

Προσπαθούν να γεμίσουν τον ΟΤΕ με ανθρώπους της δικής τους φάρας, που έχουν τη δική τους ηθική.

Από τη μια ξετινάζουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από την άλλη ξετινάζουν τον ΟΤΕ σαν Σύμβουλοι και καλούν εθελοδότες συνταξιούχους για δουλειά!  Γιατί είναι δήθεν απαραίτητοι και αναντικατάστατοι.

Μπορεί να νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τα Αφεντικά τους, αλλά δεν θα κοροϊδέψουν όμως κανένα εργαζόμενο, κανένα άνεργο, κανέναν απολυμένο.

Ο Κοινωνικός παρασιτισμός τους αν γίνει πρότυπο αλλοίμονο σε όλους μας.

Ισχυρίζονται ότι δήθεν μαζεύτηκαν χιλιάδες εντολές ΝΣ, ΑDSL κλπ και οι εναπομείναντες τεχνικοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Κρύβουν όμως ότι οι ίδιοι σαμποτάρουν και «φουσκώνουν» το φαινόμενο για να το χρησιμοποιήσουν σαν άλλοθι. 

Το ίδιο έκαναν οι ίδιοι και οι όμοιοί τους πριν διώξουν με την «εθελουσία» 3.500 τεχνικούς. Πέρυσι  τον Αύγουστο με Συνταξιούχους και τον ίδιο αριθμό «εντολών» επιχείρησαν με εργολάβους να κάνουν τα ίδια και τους σταμάτησε η ΑΣΕ.

Κρύβουν ότι οι ίδιοι έχουν συναινέσει και συνδιαμόρφωσαν τα σχέδια της «Μακέντζυ» ότι δήθεν το ίδιο έργο με την αναδιοργάνωση μπορούν να το βγάλουν με τους Μισούς Τεχνικούς!!!

Τώρα θέλουν να ξαποστείλουν το τεχνικό έργο στην OTE- PLUS σαν δήθεν έκτακτες ανάγκες και να φέρουν το προσωπικό που έδιωξαν με την «εθελουσία» που από τη μια το πληρώνουν να κάθεται 2.500 ευρώ και από την άλλη θα το ξαναπληρώνουν με «δελτίο παροχής υπηρεσιών» από την OTE-PLUS για να δουλεύει!!!

Στόχο έχουν: Να χρησιμοποιήσουν για λίγους μήνες εξαγορασμένους συνταξιούχους και να εκχωρήσουν το τεχνικό έργο σε «Δουλεμπορικές» εταιρείες και στη «Μαύρη εργασία» καταργώντας τα εργασιακά δικαιώματα και υποβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους Συνδρομητές του ΟΤΕ προς όφελος των -ανταγωνιστών – παρόχων.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΩΝ  ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ!

Τους προκαλούμε κι εμείς με τη σειρά μας. Δεν εννοούμε κάποιους άλλους. Εννοούμε αυτούς τους ίδιους και  τον καθέναν ξεχωριστά. Αν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και αντρικής εντιμότητας πρέπει να λογοδοτήσουν στους εργαζόμενους, την νεολαία και την κοινωνία.

Κρύβουν ότι εκτός ΟΤΕ βρίσκονται Απολυμένοι ή μετά από την πολυετή εκμετάλλευση  απογοητευμένοι εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση χιλιάδες εξειδικευμένοι τεχνικοί. Με ένα σφύριγμα ούτε καν με δημοσίευση θα τρέξουν να ενταχθούν στον ΟΤΕ και να βγάλουν όχι χιλιάδες αλλά εκατομμύρια συνδέσεις τηλεφώνων.

Δεν χρειαζόμαστε ούτε συνταξιούχους συμβούλους διπλοθεσίτες,

ούτε διπλοπληρωμένους «εθελοδότες».

   Καλούμε την ΟΜΕ την ΠΕΤ και την ΕΕΤΕ –ΟΤΕ  να πάρουν  άμεσα θέση και να μην εθελοτυφλούν.

   Ο συλ. Συνταξιούχων να πάρει θέση και να δημοσιεύσει (χωρίς λογοκρισία) και την προηγούμενη μας επιστολή.

   Καλούμε το ΕΚΑ, την  ΓΣΕΕ  και όλες τις κοινωνικές οργανώσεις να παίξουν το ρόλο τους και να εκτελέσουν το χρέος τους απέναντι στους Δεκάδες χιλιάδες ανέργους.

–   Η Κυβέρνηση, η Αντιπολίτευση και οι Βουλευτές τους ένα δρόμο έχουν για να τηρήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα.  Όπως νομοθέτησαν για την κατάπτυστη «εθελουσία» του ΟΤΕ να νομοθετήσουν την απαγόρευση της εργασίας με οποιαδήποτε μορφή των συνταξιούχων με απειλή την κατάργηση εφ’ όρου ζωής της σύνταξης τους  και την προστασία των ανέργων.

–   Καλούμε τους συνταξιούχους να αποσυρθούν αμέσως από αυτή τη βρώμικη υπόθεση. Οι επιπτώσεις για όσους μπουν στο κόλπο θα βαρύνουν αποκλειστικά τους ίδιους.

–   Τέλος καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ΟΤΕ σε Συσπείρωση και Αγωνιστική Ετοιμότητα. Να δημιουργήσουμε άμεσα Επιτροπές Αγώνα σε κάθε Τεχνικό Τμήμα, να καταγγέλλουμε κάθε Συνταξιούχο – Διπλοθεσίτη   και να πετάξουμε έξω από τον ΟΤΕ όλους όσους φέρουν από την OTE-PLUS ή από άλλες δουλεμπορικές εργολαβικές εταιρείες για να αρπάξουν το Τεχνικό Έργο.

Σας ζητάμε να είστε σε επιφυλακή και επαγρύπνηση

Όπου βλέπετε συνταξιούχους να εργάζονται, να επικοινωνείτε αμέσως μαζί μας.

Η Αυθαιρεσία, ο Αγριοανθρωπισμός, η Γεροντοκρατία της Διοίκησης του ΟΤΕ και ο Κοινωνικός  Κανιβαλισμός  δεν θα περάσουν.

  • Άμεσες προσλήψεις τεχνικού προσωπικού.
  • Μονιμοποίηση και επαναπρόσληψη των απολυμένων τεχνικών συμβασιούχων.
  • Καμία εκχώρηση του τεχνικού έργου του ΟΤΕ .
  • Σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους περί απορρήτου που παραβιάζονται  καθημερινά από την  Διοίκηση του ΟΤΕ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

 Ιούλης 2006

 Τηλ. Επικοινωνίας:  6974816778,  6974124124, 6977628862,  6977573345

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …