Η τοποθέτηση της ΑΣΕ στην 37η Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ-ΟΤΕ από τον Δ.Φαρακλιώτη.

33 Χρόνια ΑΣΕ και συνεχίζουμε…

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι καλησπέρα.

   Η σημερινή 37η Συνέλευση μας βρίσκει σαν εργαζόμενους με τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα να συνεχίζουν να κτυπιούνται αλύπητα, με τον ΟΤΕ να έχει πουληθεί ολοκληρωτικά μαζί με όλο τον δημόσιο πλούτο ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑΘ, Αεροδρόμια, Λιμάνια κ.λ.π. που στήθηκε με τον ιδρώτα τον εργαζομένων και του ελληνικού λαού και έβγαλε στο σφυρί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζοντας τα ξεπουλήματα των προηγούμενων εθελόδουλων κυβερνήσεων και με το συνδικαλιστικό κίνημα να παρακολουθεί σαν θεατής τις εξελίξεις.

   Χρόνια τώρα φωνάζουμε ότι, αν υπήρχε στοιχειωδώς ένα ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα τίποτε από αυτά δεν θα είχε περάσει, όμως δυστυχώς το συνδικαλιστικό κίνημα εκφυλίστηκε και εκφυλίστηκε γιατί οι εργαζόμενοι αντί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους ψήφιζαν και στήριζαν κόμματα και κομματικές παρατάξεις και περίμεναν από το κάθε κόμμα να τους λύσει τα προβλήματα.

   Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ο ΣΥΡΙΖΑ όπου εκεί που έταζε ότι θα έφερνε την ελπίδα αποδείχτηκε πως ήρθε να δολοφονήσει την ελπίδα όσων πλατιών στρωμάτων, αριστερών, δημοκρατών και εργαζομένων περίμεναν ότι θα ανοίξει κάποια πόρτα, κάποιο παράθυρο.

   Μετά απ’ όλα αυτά η εμπειρία πρέπει να μας κάνει πιο σοφούς.

   Εμείς 33 χρόνια τώρα παλεύουμε για την πραγματική αυτονομία του εργατικού κινήματος, την ενότητα της εργατικής τάξης με αλληλεγγύη, με συνέπεια, με ταξικούς αγώνες.

   Δεν είμαστε όλοι το ίδιο όπως μας λένε, μια επιχείρηση που ο ένας στηρίζεται στον άλλο.

   Είναι μια επιχείρηση που από τη μια είναι τα κέρδη της πολυεθνικής εταιρείας που κοιτάζει πώς να τα αυξήσει και από πού θα τα αρπάξει. Είναι τα δεκάδες golden boys με τις τεράστιες αποδοχές. Είναι τα αφεντικά!!! Κι από την άλλη είμαστε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι που βιώνουμε τις επιπτώσεις από αυτές τις επιλογές, με μείωση των θέσεων εργασίας, με μειώσεις μισθών, με καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων και της εργατικής νομοθεσίας, με εντατικοποίηση, με τρομοκρατία.

   Και ενώ οι θέσεις εργασίας και οι συνολικές αποδοχές των εργαζομένων -που είναι οι μόνοι που νοιάζονται και πονάνε το μαγαζί- μειώθηκαν και συρρικνώθηκαν, ο μόνος δείκτης που «ευημερεί» είναι οι αποδοχές των διευθυντικών στελεχών.

   Για όλους αυτούς όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κρίση, όμως έχουν το θράσος και συνεχώς ζητάνε απ όλους εμάς να βάλουμε πλάτη, όταν όλοι αυτοί καλοπερνάνε στη υγεία των κορόιδων.

   Μια εταιρεία που στην πιο βαθιά κρίση του συστήματος εμφανίζει τεράστια κερδοφορία και κατέχει την 3η θέση μεταξύ των 20 εταιρειών με την μεγαλύτερη κερδοφορία στην χώρα.

   Μπορεί λοιπόν τα νούμερα να δείχνουν κέρδη αλλά τα κέρδη δεν τα καρπωνόμαστε εμείς.

   Απέναντι λοιπόν σ’ αυτήν την ανάλγητη εργοδοσία αντί να είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι σαν μια γροθιά και να προστατεύουμε τα συμφέροντα μας όπως προστατεύει η εργοδοσία τα δικά της, βλέπουμε ο καθένας να πράττει ανάλογα με ότι του λέει το κόμμα του ή ακόμη χειρότερα τα προσωπικά του συμφέροντα με αποτέλεσμα να χάνουμε συνεχώς κατακτήσεις και εργατικά δικαιώματα και κυρίως το έργο μας, με το consolidation και τους δεκάδες εργολάβους. και να μην αντιδράμε καν.

   Μάλιστα είναι τέτοιος ο ξεπεσμός της ηγεσίας των σωματείων και του συνδικαλιστικού κινήματος στον χώρο του ΟΤΕ που φτάσαμε στο σημείο να ξεπουλιέται ολοκληρωτικά ο ΟΤΕ και να μην κάνουμε ούτε μια κινητοποίηση όπως θα έπρεπε σαν ελάχιστη ένδειξη αντίδρασης.

    Αλλά το χειρότερο απ όλα είναι ότι, έχουμε για πρώτη φορά  μια αντεργατική, αντισυνδικαλιστική, παράνομη, αντικαταστατική και αήθη ενέργεια, πρωτοφανή για τα συνδικαλιστικά δεδομένα της χώρας, έχουμε δηλαδή μαζικές απολύσεις και μάλιστα από συνδικαλιστές οι οποίοι απέλυσαν σαν τον χειρότερο εργοδότη εργαζόμενους όπως έγινε πρωτοχρονιάτικα με τις 8 απολύσεις στο Πολιτιστικό Αττικής, χωρίς καν να τηρηθεί καμία διαδικασία, χωρίς να γίνει Δ.Σ.

   Και δεν ευθύνονται μόνο η πρόεδρος και η γραμματέας αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ του πολιτιστικού και όλοι οι σύνεδροι της Γ.Α.Σ της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που σε μυστική ψηφοφορία ψήφισαν και αυτοί χωρίς αιδώ τις απολύσεις και κάποιοι μάλιστα βρίσκονται σήμερα εδώ μέσα στην αίθουσα παλεύοντας δήθεν για τα εργατικά μας δικαιώματα.

   Σαν να μην έφταναν όλα αυτά με συνειδητή επιλογή απεμπόλησαν την συνδικαλιστικά τους καθήκοντα και χωρίς να κάνουν ούτε μια κινητοποίηση και δράση ανάθεσαν την διεκδίκηση των κλιμακίων σε δικηγόρο μέσω της δικαστικής οδού με αγωγές κ.λ.π. κορυφώνοντας  τον ευτελισμό και την απαξίωση των σωματείων και της Ομοσπονδίας.    

   Όλα αυτά μάλιστα όταν δεν κάνανε καμία «έρευνα αγοράς» και δώσανε τη δουλειά  –χωρίς να έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα ή εξουσιοδότηση– σ’ ένα δικηγόρο που όχι μόνο τον ακριβοπληρώνουμε κάθε μήνα σαν σωματείο αλλά προτείνει να υπογράψουμε ένα εργολαβικό με απαράδεκτες δεσμεύσεις, με την μεγαλύτερη προκαταβολή απ’ όλους, 75 ευρώ, και λέγοντας ψέματα ότι η προθεσμία για την κατάθεση των αγωγών λήγει στις 31 Μάρτη, ενώ λήγει στις 31 Δεκέμβρη, νομιμοποιώντας ταυτόχρονα το αξιολόγιο από το παράθυρο!!!

   Αντί να  λύσουν συνδικαλιστικά μαζί με τα άλλα βαλτωμένα προβλήματά μας το πάγωμα των κλιμακίων και του χρονοεπιδόματος όχι μόνο δεν το διεκδικήσαν αλλά επικύρωσαν το «πάγωμα» με την Σ.Σ.Ε του 2015.    

   Το ερώτημα είναι, γιατί υπογράψατε την Σ.Σ.Ε χωρίς να εξαιρέσετε τα κλιμάκια τουλάχιστον αφού δεν εμπίπτουν στο πάγωμα της 6 Π.Υ.Σ;

Δεν σας ενημέρωσε ο «εργοτολόγος»; 

   -Γιατί δεν ξεκινάτε τώρα να υπογράψετε ειδική Σ.Σ.Ε με τη διοίκηση με αναγνώριση των κλιμακίων από τότε που παράνομα κόπηκαν;

   Συναδέλφισες και συνάδελφοι, όλες αυτές οι ενέργειες και πρωτοβουλίες δηλαδή, συνδικαλιστές να απολύουν μαζικά εργαζόμενους και να αναθέτουν σε δικηγόρους την επίλυση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και διεκδικήσεων και το χειρότερο να γίνονται υπάλληλοι του υπαλλήλου μας  υποβαθμίζουν και απαξιώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα.

   –Πως θα παλέψεις αύριο τυχόν ομαδικές απολύσεις που θα επιχειρήσει να κάνει η εργοδοσία όταν εσύ τις είχες κάνει πρώτος;;;

   -Πως θα πας να παλέψεις για τις θέσεις εργασίας και να σταματήσεις το consolidation και την εργολαβοποίηση, όταν εσύ απολύεις εργαζόμενους σαν τον χειρότερο εργοδότη και δίνεις δουλειές όπως δώσανε τα κυλικεία σε outsourcing.

   -Πως θα αντισταθείς απέναντι στη διοίκηση και θα προστατέψεις τους εργαζόμενους όταν έχεις έρθει σε συναλλαγή με την διοίκηση, σου έχει δώσει πολυτελή αυτοκίνητα, δωρεάν βενζίνες, επιπλέον συνδικαλιστικές απαλλαγές και άδειες, ποσόστωση στους διορισμούς, δωρεάν ταξιδάκια κ.λ.π. με αντάλλαγμα να περνάει αυτή ότι θέλει.

   Μια διοίκηση η οποία το μόνο τους ενδιαφέρει σήμερα, δεν είναι το μακροπρόθεσμο όφελος για την επιχείρηση να υπάρχει, να αναπτύσσεται όπως έκανε τόσα χρόνια και έφτασε ως εδω αλλά το πρόσκαιρο κέρδος για την εταιρεία και ταυτόχρονα το πρόσκαιρο κέρδος και τα τεράστια μπόνους για την γραφειοκρατία, τα Golden boys και τους διευθύνοντες, αγνοώντας ότι με αυτές τις πολιτικές πυροβολούν την επιχείρηση και στην ουσία κόβουν το πόδι από την καρέκλα  που κάθονται.

   Γιατί όλα αυτά μπορεί να αυξάνουν πρόσκαιρα τα κέρδη του ΟΤΕ που κατευθύνονται προς το Βερολίνο μεσοπρόθεσμα όμως και σε συνδυασμό με άλλες εξελίξεις (κατάργηση περιαγωγής κ.λ.π.) κινδυνεύει το στρατηγικό μέλλον της επιχείρησης.

   Και δεν είναι μόνο το consolidation,  το at your servis, και το Vectoring μέσω των οποίων φεύγει η δουλειά και το έργο μας και πάει σε εργολάβους και σε Outsourcing.

  -Είναι η σταδιακή κατάργηση των Η/Μ, Η/Π, Ρ/Η κ.λ.π. 

  -Είναι η ασφάλιση όλων των τεχνικών στο ΙΚΑ σαν υπάλληλοι γραφείου.

  -Είναι η υποβάθμιση των τεχνολόγων μηχανικών και η αντικατάστασή τους από golden boys και από την «παρέα» των κολεγίων με τεράστιες απολαβές.

  -Είναι η υποβάθμιση των τεχνικών και όλων των συναδέλφων βάσης με πρόσχημα την κρίση, μέχρι την οριστική απαξίωση του τεχνικού προσωπικού.

   Όμως το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι φεύγει η εξειδίκευση.

   Η δίψα τους για περισσότερα μπόνους, χρήμα και πρόσκαιρα κέρδη  τους οδήγησε να φτιάξουν:

   Πρώτον: Το περιβόητο σε όλους consolidation με το οποίο δρομολογούν την παράδοση όλου του τεχνικού έργου στους εργολάβους. «Σποραδικά & Ολοκληρωμένα έργα σταθερής, Έργα δικτύου πρόσβασης Κινητής, Έργα μετάδοσης Κινητής & Σταθερής, Δομικές Εργασίες Κινητής & Σταθερής, Η/Μ εργασίες Κινητής & Σταθερής κ.λ.π.

   Με το σχέδιο αυτό, που πλέον όλοι γνωρίζετε, μοίρασαν την Ελλάδα σε τέσσερα κομμάτια και τα έδωσαν σε ισάριθμες εταιρείες.

   Ταυτόχρονα «πιστοποίησαν» παράνομα (χωρίς να έχουν πάρει καμία άδεια από την ΑΔΑΕ, το Κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη) πάνω από 350 εργαζόμενους των εργολαβικών εταιρειών να διαχειρίζονται το απόρρητο, οι οποίοι με την σειρά τους θα δίνουν πρόσβαση σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούν οι εταιρείες.

   Τους έδωσαν μαγνητικές κάρτες, κλειδιά καφάο, τους κωδικούς των ΣΕΥΚ, VPN τηλέφωνα και laptops με το σύστημα WFM, χρήζοντας τους στην ουσία κανονικούς τεχνίτες του ΟΤΕ!

   Εμείς από τις επισκέψεις και τις καταγγελίες  που κάναμε για το παραπάνω σχέδιο στην ΑΔΑΕ, μας διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι, δεν έχουν δώσει τέτοια άδεια.

  Ο στόχος του σχεδίου αυτού είναι να μεταφέρουν όλο το τεχνικό έργο του ΟΤΕ σε εργολαβικές εταιρείες (Outsourcing).  Το έργο θα παράγεται μέσω ενός πολύπλοκου δικτύου εργοληπτικών και υπεργολαβικών εταιρειών που θα χρησιμοποιεί μαύρη και ανειδίκευτη εργασία.

  1. Για να μειώσουν το εργασιακό κόστοςπου σημαίνει ότι στη συνέχεια θα μπορούν να προχωρήσουν σε πιθανές απολύσεις και εκβιαστική μεταφορά εργαζομένων τεχνικών του ΟΤΕ στις εργολαβικές εταιρείες.
  1. Το κόστος αυτό καταγράφεται σαν επένδυση και όχι σαν εργασιακό κόστος.

   Το δεύτερο που σχεδίασαν και έβαλαν σε εφαρμογή είναι το at your servis, με το οποίο δίνουν σε εργολάβους -με πρόσχημα ότι δίνουν μόνο την χωνευτή- σταδιακά και σε βάθος χρόνου όλη την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού. Αντί δηλαδή αυτό το καθαρά τεχνικό έργο να το κάνουμε και να το επεκτείνουμε εμείς, ταυτόχρονα με την OTE-TV, το δίνουν κι αυτό στους εργολάβους που έδωσαν την εγκατάσταση των κεραιών της OTE-TV.  

   Τρίτον, με το Vectoring και τις εγκληματικές ευθύνες της διοίκησης της D.T και των χρυσοπληρωμένων goldenboys που αντί να κάνουν τις επενδύσεις που οι ίδιοι εξήγγειλαν και να γεμίσουν την χώρα με καμπίνες, από το 2009 που ξεκίνησαν οι καμπίνες,  δεν έκαναν απολύτως τίποτε,  κοίταζαν μόνο το πρόσκαιρο κέρδος και τα μπόνους τους, με αποτέλεσμα να δίνουν το μισό δίκτυο στην WIND στην Vodafone και δεν ξέρουμε σε ποιον άλλον και να χάνονται τελείως βασικές υποδομές από τον ΟΤΕ ο οποίος κυριαρχούσε.

   Όλα τα παραπάνω μπορεί μεν να αυξάνουν πρόσκαιρα τα κέρδη της επιχείρησης όμως σταδιακά θα οδηγήσουν στην διολίσθηση, στη συρρίκνωση και στη μελλοντική εξάχνωση του ομίλου ΟΤΕ , με άμεσο αντίκτυπο τις θέσεις εργασίας μας.

   Να τονίσουμε ότι, η ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ είναι κανόνας και στόχος όλων των εταιρειών και σε όλους τους κλάδους, το ίδιο έγινε και στην ROM–TELEKOM (του ομίλου ΟΤΕ) όπου ο εκεί Διευθύνων Σύμβουλος μεταφέροντας το τεχνικό έργο σε εργολάβους, από 18.000 εργαζόμενοι έμειναν 3.000 εκ’ των οποίων μόνο οι 150 καλύπτονται με ΣΣΕ και αν δεν αντιδράσουμε άμεσα το ίδιο μέλλον θα έχουμε και εδώ!!!

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι: Απέναντι σ’ αυτή την επιδρομή της διοίκησης με την εργολαβοποίηση, αντί να αντιδράσουν άμεσα μαζικά και δυναμικά όλοι μαζί ΠΕΤ, ΕΕΤΕ και ΟΜΕ-ΟΤΕ και να την σταματήσουμε, αποφάσισαν να στήσουν ένα παρατηρητήριο (κοινώς μπανιστήρι) με το οποίο θα παρατηρούν τι κάνουν οι εργολάβοι.

   Εμείς από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι ξεκινάει το consolidation κάναμε και αναλάβαμε δράσεις:  Με προσφυγή στην ΑΔΑΕ, με ανακοινώσεις, δημοσιεύματα, με συλλήψεις ανεπίβλεπτων εργολάβων ακόμη και ανοιχτή επιστολή μοιράσαμε στους μετόχους για να το σταματήσουμε.

   Πέστε μας ποιοι άλλοι έχουν κάνει κάποιες ενέργειες για να το σταματήσουν;  Η μόνη ενέργεια που έγινε κι αυτή για ξεκάρφωμα ήταν η επίσκεψη της διαπραγματευτικής ομάδας της ΟΜΕ-ΟΤΕ τον Οκτώβριο στην ΑΔΑΕ.

   Δεν μας είπαν όμως, τι καταγγελίες πήγαν να κάνουν στην ΑΔΑΕ για το consolidation; Ποιος είναι ο φάκελος που κατάθεσαν για το αυθαίρετο αυτό project του ΟΤΕ; Ποιες συγκεκριμένες καταγγελίες έκαναν;

     Συναδέλφισες και συναδελφοι:

   Εκτός από το consolidation και το VECTORING έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα, με την εντατικοποίηση και τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, την διεκδίκηση των κλιμακίων, την ένταξη στο ΙΚΑ στους κατάλληλους κωδικούς και στα ΒΑΕ, την καθιέρωση των πωλήσεων μέσω στοχοθεσίας και να διαμορφώσουμε τα διεκδικητικό πλαίσιο για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ.

   Εμείς σαν ΑΣΕ για όλα τα παραπάνω δεν μείναμε μόνο στις τοποθετήσεις μας και στις προτάσεις που είχαμε στα Δ.Σ αλλά για την επίλυσή τους έχουμε κάνει συγκεκριμένες δράσεις οι οποίες είναι γνώστες στους συναδέλφους.

   ΚΑΙ στην ΑΔΑΕ πήγαμε,  ΚΑΙ στο ΙΚΑ πήγαμε, Και στις Επιθεωρήσεις Εργασίας πήγαμε,  ΚΑΙ εργολάβους πιάσαμε ΚΑΙ δημοσιεύματα στον τύπο κάναμε, ΚΑΙ Επίκαιρη Επερώτηση κατέθεσε στην Βουλή ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης με τα δικά μας στοιχεία,  ΚΑΙ στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών πήγαμε και καταθέσαμε όλα τα στοιχεία που είχαμε και περιμένουμε να μας καλέσει.

   Για όλες αυτές τις δράσεις μας δεχτήκαμε ανελέητο πόλεμο από τη διοίκηση με αποτέλεσμα δυο πρόεδροι Τ.Δ.Ε, των Χανίων, ο Λάμπρος Καστρινάκης και της Κέρκυρας ο Γιάννης Τριβυζάς, υπέστησαν συνδικαλιστικές διώξεις από την γερμανική διοίκηση χωρίς να στηριχτούν ουσιαστικά και πρακτικά από τα σωματείο και την ΟΜΕ-ΟΤΕ και για να δικαιωθούν αναγκάστηκαν και κατέφυγαν στην δικαιοσύνη.

   Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι, η επιθεώρηση εργασίας Χανίων και ο τοπικός εισαγγελέας έστειλαν την συνδικαλιστική δίωξη του Καστρινάκη στην δικαιοσύνη και ήδη έχει οριστεί δικάσιμος με υπόδικους για παραβίαση αρκετών άρθρων του 1264 τον νέο περιφερειακό Νοτίου Ελλάδας Ζαχαριουδάκη και τους 2 προϊστάμενους των Χανίων, Μαραγκάκη και Ρουσάκη.

   Ίδια εξέλιξη θα έχει και η συνδικαλιστική δίωξη του Γιάννη Τριβυζά.      

   Αυτός είναι ο εκφυλισμός των σωματείων να μην αντιδρούν σε τίποτε ακόμη και σε συνδικαλιστικές διώξεις πρόεδρων τοπικών διοικουσών και για αυτή την κατρακύλα και την ισοπέδωση των σωματείων δεν μιλάει κανείς.

  Όλα αυτά βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι γιατί από καιρό εμείς φωνάζαμε ότι οι ηγεσίες έχουν εκφυλιστεί και σας καλούσαμε να απεμπλακείτε από αυτές τις κομματικές παρατάξεις που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν και να ενισχύσετε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ αλλά όλοι σας μπαίνατε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια σεντόνια αυτών των παρατάξεων, αποδεχόσασταν όλα αυτά, αλλά κυρίως στηρίζατε και συνεχίζετε να στηρίζετε αυτόν τον εκφυλισμό.

   Πέστε μας λοιπόν μια δράση που κάνατε όλοι εσείς των «αριστερών» και άλλων παρατάξεων που να δικαιολογεί την παρουσία σας στο συνδικαλιστικό κίνημα.

   Πέρα από ανούσιες και ανέξοδες ανακοινώσεις, καμία ουσιαστική δράση δεν είχατε που να εκθέτει την διοίκηση, όχι γιατί δεν μπορούσατε αλλά γιατί είσαστε στο ίδιο «ρουσφετολογικό κόλπο» όλοι σας.

   Τα δυο εκκωφαντικά ζητήματα με τα οποία ασχολήθηκαν τα σωματεία και η ΟΜΕ το τελευταίο διάστημα και είχαν την ομόφωνη στάση όλων των παρατάξεων με τον ένα η τον άλλο τρόπο είναι η δικαστική διεκδίκηση των κλιμακίων και τα επακόλουθα της και η παράνομη αυθαίρετη και αντισυνδικαλιστική απόλυση των 8 εργαζομένων του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Αττικής πρωτοχρονιάτικα. 

   Αυτές ήταν οι δράσεις σας.

   Τέλος κλείνοντας, όσον αφορά τις δράσεις που θα πρέπει να κάνουμε για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και όσα έχουν να κάνουν με τις προτάσεις μας σχετικά με την υπογραφή της νέας Σ.Σ.Ε, όλες οι θέσεις και οι προτάσεις μας θα κατατεθούν αναλυτικά αύριο στο πρόγραμμα δράσης.

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …