Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

Η  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ

 

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι:

   Την τετάρτη 11-04-07 κατά την διάρκεια πρωινής  συνδικαλιστικής  ενημέρωσης στην πόλη των Γιαννιτσών από την παράταξη της  ΑΣΕ  με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΤ-ΟΤΕ  Φωλιά Θανάση, τηλεφώνησε ο «συνάδελφος» Χαρίσης από την Έδεσσα με ύφος χιλίων πιθήκων και με απύθμενο θράσος,  ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε εξηγήσεις για την ενημέρωση και απαίτησε από τον προϊστάμενο να διώξει τους συναδέλφους για να μην παρακολουθήσουν την ενημέρωση. 

   Καταγγέλλουμε τον συγκεκριμένο συνάδελφο, για αυταρχική συμπεριφορά,  για επιχείρηση τρομοκρατίας των εργαζομένων  και για πρακτικές που μας θυμίζουν άλλες  εποχές.

   Το ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα και με  ποια ιδιότητα ο συγκεκριμένος συνάδελφος αν και συνδικαλιστής  απειλεί μέλος του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ,   διατάζει προϊσταμένους και τρομοκρατεί τους συναδέλφους;

  – Μήπως επειδή είχε πάντα  απωθημένο και  καραδοκούσε από παλιά  να γίνει Χαλίφης τη θέση του Χαλίφη;  (Γι’ αυτό κατέλαβες το γραφείο του κ. Κερέμογλου);

  – Μήπως με την διπλή ιδιότητα που έχει,  μία του συνδικαλιστή και μία του Χαλίφη;

  – Μήπως με τη «συναίνεση» ή ακόμη από την αδιαφορία και των άλλων παρατάξεων;

  – Ή   Μήπως  πήρε πολύ θάρρος και τα μυαλά του αέρα, όταν ο ΟΤΕ δημιούργησε ειδική υπηρεσία για να βολέψει τον εν’ λόγο συνάδελφο με το επίδομα θέσης;

Συνάδελφε Χαρίση:

Είσαι πολύ μικρός για να τα βάλεις με την ΑΣΕ και τα στελέχη της.

Η ΑΣΕ ,   Τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ  και οι εργαζόμενοι,   δεν απειλούνται,  δεν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ  και δεν  επιτρέπουν όχι μόνο σε σένα αλλά και  σε κανέναν άλλο  να έχει  ανάλογες συμπεριφορές.

Καλούμε την παράταξή του να τον επαναφέρει στην τάξη,  γιατί  με τις αυταρχικές και αλαζονικές  συμπεριφορές του εκτός ότι   μας θυμίζει τις μαύρες σελίδες για την ιστορία του τόπου,  δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του αλλά και την παράταξη από την οποία εκλέγεται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του νομού Πέλλας:

Να αντιδράσουν, να απομονώσουν τον συγκεκριμένο «συνάδελφο»  και να καταγγέλλουν  όποιον άλλον έχει κατά καιρούς τέτοιες ανάλογες  συμπεριφορές.

Οι συνάδελφοι των Γιαννιτσών έδειξαν τον δρόμο. Αντέδρασαν και δεν υπάκουσαν.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Αρκετά δεν ανεχτήκαμε τόσα χρόνια!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 ΑΣΕ

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …