Και από Αύγουστο…. Χειμώνα!

Και από Αύγουστο…. Χειμώνα!

  

   Συνάδελφοι γεια σας.

   Η ΑΣΕ βέβαια δεν έλειψε ούτε το καλοκαίρι.

   Είμαστε εδώ ζωντανοί, δραστήριοι και συνεχίζουμε.

 

  •    Το ράδιο αρβύλα δεν πήγε ούτε φέτος διακοπές, συνεχίζεται το σπασμένο τηλέφωνο για καινούργια «εθελουσία»!

Άλλοι λένε για όσους παίρνουν σύνταξη το 2020, άλλοι για το 2025, άλλοι για το…. 2084●●● Ένα είναι σίγουρο, οι γερμανοί ιδιοκτήτες θα μας αποσύρουν όλους και μάλιστα εθελουσίως●●● Τώρα για το πότε θα πάρουμε σύνταξη και τι σύνταξη των 200 ευρώ, ποιος ζει ποιος πεθαίνει…..●●● Έτσι εκπέμπει το ράδιο αρβύλα●●● Ράδιο Αρβύλα ή ράδιο-κρετίνο●●● Και ξανά μανά τα διλλήματα αλλά δεν βαριέσαι, δώσε ημίν σήμερον λένε οι μωροί παρθένες●●● Να τα πάρουμε τώρα και έχει ο θεός●●● Έχει αλλά δεν δίνει τουλάχιστον σύνταξη, μυαλό έδωσε αλλά οι περισσότεροι το βάλαμε στην κατάψυξη●●● Με την ευκαιρία από τους προηγούμενους ξύπνιους που έφυγαν με την προηγούμενη εθελουσία καμιά 15αριά έμειναν μπουκάλα●●● Η διοίκηση και οι εργατοπατέρες δεν τους ενημέρωσαν για τις συνέπειες…. κορόιδα είναι;●●● Κάθε ένας που μπαίνει στην αυτασφάλιση είναι υποχρεωμένος να περάσει από γιατρούς και αν είναι υγιής μόνο τότε μπαίνει σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς και πληρώνει●●● 15 από τους συναδέλφους που πέρασαν από την διαδικασία μέχρι τώρα τους βρήκαν προβλήματα υγείας και μένουν μετέωροι χωρίς σύνταξη●●● Τους εξαπάτησαν●●● Να περιμένουμε ότι οι εργατοπατέρες μας έχουν τη στοιχειώδη συνδικαλιστική τσίπα να ζητήσουν την επαναπρόσληψή τους…..;●●● Οψόμεθα.

 

  •       Προς δουλεμπορική  OTEplus:

Σας πληροφορούμε ότι οι εργαζόμενοι που μεταφέρθηκαν από την Hellascom και οι νεοπροσληφθέντες που εργάζονται στις καλωδιακές, κατανεμητές κ.λ.π. στην αξιότιμο εταιρεία σας δικαιούνται γάλα γιατί κάνουν ανθυγιεινό έργο.

Είσαστε υποχρεωμένοι να το χορηγείτε.

Διευθετήστε το γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλέκουμε τις Επιθεωρήσεις Εργασίας και με τέτοια απλά ζητήματα.

Είπαμε να κάνετε δουλεμπόριο όσο σας παίρνει αλλά όχι να βγάζετε και από την μύγα ξύγκι.  Αλήθεια η ΠΕΤ-ΟΤΕ τι κάνει;

 

  •    Πραγματοποιήθηκε και φέτος η συνήθης πορεία στην Έκθεση Θεσ/νίκης.

Τα τελευταία χρόνια των παχιών αγελάδων έκλειναν πολυτελές ξενοδοχείο με πληρωμένα έξοδα 3 ημερών και για τα 35 μέλη του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Σύσσωμα και τα 35 μέλη πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και επιτελούσαν το επαναστατικό τους καθήκον.

Η ΑΣΕ θα θυμάστε είχε καταγγείλει αυτή την ιστορία, πηγαίναμε με δικά μας μέσα και έξοδα χωρίς να χρεώνουμε το σωματείο. Αντιδρώντας οι εργατοπατέρες μας πρόπερσι προσπάθησαν να μας καθαιρέσουν από την Ε.Ε της ΠΕΤ-ΟΤΕ γιατί χαλάγαμε την πιάτσα. Φέτος τους υποχρεώσαμε να βάλουν λεωφορείο και να πάνε όποιοι συνάδελφοι θέλουν στη διαδήλωση.

Τελικά από τόσες χιλιάδες εργαζόμενους και τόσους συνδικαλιστές δεν καταφέραμε να γεμίσουμε το λεωφορείο, ήμασταν όλοι μαζί 26 άτομα. Και μη χειρότερα.

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο

ΑΣΕ

Αθήνα: 09-09-2013

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …