Καταγγελία για τον Γ. Γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

ΠΡΟΣ  ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

Με κατάπληξη ακούσαμε από την  τηλεόραση (STAR- CHANEL) στις 12-04-08  δηλώσεις του Γ. Γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ κ μέλους του Δ.Σ της ΓΣΕΕ Αντώνη  Μπιρμπιλή.

Ο συνδικαλιστής αυτός γνωστός και από το ρόλο του στο παρελθόν για την συμβολή του στην επαίσχυντη εθελουσία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι υπέρ της  «Στρατηγικής Συνεργασίας με την «Deutsche – Telekom» και κατ’ επέκταση της Συμφωνίας που έχει ολοκληρώσει ο Αλογοσκούφης με τους Γερμανούς.

Η ενέργεια αυτή θα μπορούσε να γίνει ανεκτή σαν άποψη από οποιονδήποτε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή σαν θέση του Γ. Γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ σε μια κρίσιμη στιγμή που οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ σύσσωμοι δίνουμε τον αγώνα να μην παραδοθεί ο ΟΤΕ στους Γερμανούς.

Αποτελεί προσβολή προς όλους τους εργαζόμενους αλλά και προς τα μέλη της ΔΑΚΕ που πρωτοστάτησαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται  μαζί με όλους τους εργαζόμενους για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης και παράδοσης του ΟΤΕ .

Προς τούτο καλούμε το Δ.Σ να καλέσει το συν.  Μπιρμπιλή να δώσει διευκρινίσεις κι αν δεν πρόκειται για διαστρέβλωση των δηλώσεων του ή αν δεν ανακαλέσει να του γίνει μομφή και αποπομπή από τη θέση του Γ. Γραμματέα.

Καλούμε όλα τα μέλη του Δ.Σ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το Σ.Κ  του ΟΤΕ  να κάνει το χρέος του και να ξεκαθαρίσει προς τους επίδοξους αγοραστές και τους Μεσίτες τους ότι δεν πρόκειται και δεν θα παραδώσουμε τον ΟΤΕ σε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …