Καταγγελία της ΑΣΕ για τρομοκρατία στην Πάτρα στις εκλογές του ΠΣΥΠ-ΟΤΕ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κλίμα τρομοκρατίας προσπαθούν να δημιουργήσουν στους εργασιακούς χώρους, η τοπική ηγεσία του ΠΣΥΠ-ΟΤΕ και στελέχη της ΠΑΣΚΕ λίγες μέρες πριν τις εκλογές του συλλόγου!

Οι κυβερνητικοί “συνδικαλιστές” της ΠΑΣΚΕ, επιδίδονται σε όργιο πιέσεων και εκβιασμών, άλλοτε απειλώντας και άλλοτε τάζοντας, με στόχο να μην εκφρασθεί η αγανάκτηση και η διαμαρτυρία των συναδέλφων στις επερχόμενες εκλογές του ΠΣΥΠ-ΟΤΕ!

Θεωρούν τον Οργανισμό τσιφλίκι τους, όπου μπορούν να επιλέγουν, να μετακινούν, να τοποθετούν, να μεταθέτουν, όποτε θέλουν τους εργαζόμενους και από πάνω να τους έχουμε και υποχρέωση!!!

Οι συνδικαλιστές του ΠΣΥΠ-ΟΤΕ και η ΠΑΣΚΕ, τρία χρόνια άπραγοι, θερμοί χειροκροτητές της κυβερνητικής πολιτικής, δεν έχουν τίποτα να πουν για τα προβλήματά μας! Για το ξεπούλημα του ΟΤΕ, για τις συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες που θα αφήσουν αύριο χωρίς δουλειά, για τις απολύσεις που κάνουν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες της ΕΕ, για το μεγάλο φαγοπότι στις προμήθειες και τις επενδύσεις στο εξωτερικό, για τη ΣΣΕ, το ασφαλιστικό και τόσα άλλα.

Η “συνδικαλιστική τους δράση” εξαντλείται στις ίντριγκες, τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς και τις απειλές! Αυτή είναι η κατάντια του κυβερνητικού συνδικαλισμού!

Γελιούνται όμως οικτρά, αν νομίζουν πως με τις μεθόδους αυτές θα υποτάξουν τους εργαζόμενους και θα αποτρέψουν την εκδήλωση των αγωνιστικών τους διαθέσεων, με την υπερψήφιση των συνδυασμών που στηρίζει η παράταξή μας.

Οι εργαζόμενοι δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται.

Με την ψήφο τους θα δώσουν αγωνιστική απάντηση στις άθλιες μεθόδους που θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές.

  • Όχι στην τρομοκρατία.
  • Όχι στις πιέσεις και τους εκβιασμούς.
  • Ψηφίστε αγωνιστικά.
  • Ψηφίστε ΑΣΕ – ΟΤΕ και τον τοπικό συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕ-ΟΤΕ

Πάτρα 9-12-02

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …