Μ΄ αφορμή το μπουγιουρντί Βουρλούμη

Μ΄ αφορμή  το  μπουγιουρντί  Βουρλούμη

Συνάδελφοι

Το λογαριασμό θα έπρεπε από πολύ καιρό να τον είχατε στείλει στις ηγεσίες των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΣ-ΑΚΟΜ, που συζήτησαν, προπαγάνδισαν, συμφώνησαν, ή υπέγραψαν την εθελουσία.

Όπως βλέπετε η Διοίκηση Βουρλούμη, δεν περίμενε ούτε καν να περάσουν οι χρονιάρες μέρες και έστειλε αμέσως το μπουγιουρντί: Για το τι μας περιμένει.

Το ερώτημα είναι: Παλεύεται, ανατρέπεται η τροπολογία;

  Όπως βλέπετε από το ίδιο το έγγραφο (παράγραφος 8) φαίνεται και ο τρόπος ανατροπής:

  1. Άμεση καταγγελία της κατάπτυστης τροπολογίας (κανονισμός Cosmote).
  2. Διεκδίκηση με συνέχιση και ένταση των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων, για την επαναφορά του παλιού ΓΚΠ που θα ισχύει για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου παλιούς , νέους κλπ. Για να νικήσουμε είναι αναγκαία η δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου όλων των δυνάμεων, παρατάξεων, τάσεων, συναδέλφων κλπ, χωρίς προαπαιτούμενα και αποκλεισμούς.
  3. Επιτροπές αγώνα σε κάθε κτίριο, σε κάθε πόλη, άμεσες και ανοικτές διαδικασίες που να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στις μορφές, για την επιτυχία του αγώνα.
  4. Απομόνωση του κυβερνητικού πρακτορείου της ηγεσίας της ΔΑΚΕ, που ετοιμάζεται να αναστήσει «τις παλιές καλές μέρες» της απεργοσπασίας και προπαγανδίζει να συζητήσουμε για το πώς θα μας σφάξει καλύτερα ο σύντροφος τους Βουρλούμης. Το σύνθημα το έδωσε ο καθοδηγητής τους και βουλευτής της ΝΔ ανεκδιήγητος Μανώλης ο οποίος ψήφισε την τροπολογία Αλογοσκούφη και με τα δυο χέρια!!!
  5. Πλήρη απομόνωση κάθε απεργοσπάστη και κάθε γλυψιματία, που από τώρα και πέρα θα πρέπει να προπονήσουν την γλώσσα τους γιατί με το νέο «ΓΚΠ», θα πρέπει να γλείφουν τα αφεντικά τους, όλο το 24 ωρο.

Συνάδελφοι

Τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα, κυβέρνηση και Διοίκηση δεν θα μείνουν με τον κανονισμό της Cosmote, θα προχωρήσουν και σε 2ο στάδιο και θα μας οδηγήσουν όλους στις χειρότερες εργασιακές σχέσεις που υπάρχουν στον όμιλο.

Μη βαυκαλίζεται κανένας ότι μπορεί να γλιτώσει. Από δώ και πέρα ισχύει εξ ολοκλήρου ότι:

Η απελευθέρωση ή η υποδούλωση των εργαζομένων είναι έργο των ίδιων.

  

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Ιανουάριος  2007

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …