ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!

ΜΑΖΕΨΤΕ  ΤΟΝ  ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!

    Συναδέλφισσες, φοι:

   Την Τρίτη 23-10-2007 στα πλαίσια, της  συνδικαλιστικής δράσης και  ενημέρωσης των συναδέλφων από την ΑΣΕ, o Θανάσης Φωλιάς, ( μέλος του Δ.Σ Της ΠΕΤ-ΟΤΕ ) ήρθε σε τηλεφωνική  επαφή με συναδέλφους από τους κατανεμητές Αττικής. Μεταξύ αυτών και με τον κατανεμητή της Αγ, Παρασκευής.

   Όταν πληροφορήθηκε για το τηλεφώνημα ο «συνάδελφος» Φυστίκογλου Παναγιώτης  που είναι προϊστάμενος  δικτύου στην περιοχή και ταυτόχρονα συνδικαλιστής  τηλεφώνησε στο Φωλιά και άρχισε να βρίζει χυδαία και ασύστολα με ακατονόμαστες φράσεις.

Ενδεικτικά περιγράφουμε ορισμένες από τις φράσεις του:

   -Με ποιο δικαίωμα τόλμησες και  τηλεφώνησες στην περιοχή μου παλιό μαλ….. και ρωτούσες τον νέο,   τι κάνει και πως περνάει;  

   -Γιατί ενδιαφέρεσαι για τους νέους είσαι  ο προστάτης τους παλιό αρχ….;

­­   -Μην ξανατολμήσεις να πάρεις Τηλέφωνο στην Αγ. Παρασκευή  γιατί θα κατέβω στην ΠΕΤ – ΟΤΕ και μόλις σε βρω, θα σου δείξω εγώ,  θα σε σαπίσω στο ξύλο,    θα σε  γ…….    κ.λ.π.

   Παρόλο τον ήρεμο τρόπο που του  απάντησε ο Θανάσης ο Φωλιάς , παρόλο που του είπε πως τον έχει σε ανοιχτή ακρόαση και τον ακούνε οι συνάδελφοι της Τεχνικής Περιοχής Αλυσίδας που τον απειλεί χυδαία και τραμπούκικα  αυτός δεν σταμάτησε να βρίζει και σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε με πιο ακατονόμαστες απειλές λέγοντας.

-Στα αρχ….  μου και αν με ακούνε. Είτε το θέλεις είτε όχι, είμαστε Κυβέρνηση και πλειοψηφία στην ΠΕΤ-ΟΤΕ και θα σε ξεσκίσουμε.

   Καταγγέλλουμε τον «συνάδελφο» – προϊστάμενο – συνδικαλιστή,  μέλος του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ και στέλεχος της ΔΑΚΕ  Φυστίκογλου Παναγιώτη για την  απρεπή , ανάρμοστη, φασιστική και τραμπούκικη συμπεριφορά που είχε εναντίον του στελέχους της ΑΣΕ και μέλος του Δ.Σ της ΠΕΤ- ΟΤΕ Φωλιά Θανάση.                                                   

   Κατά καιρούς είχαν φτάσει στα αυτιά μας διάφορα, Παιανία κ.λ.π για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου «συναδέλφου» αλλά τώρα πέταξε την μάσκα και ξεπέρασε τα εσκαμένα.

   Το ερώτημα είναι από πού αντλεί το θράσος και βρίζει, απειλεί , τραμπουκίζει και φασίζει κατά άλλου συναδέλφου και μάλιστα συνδικαλιστή και μέλος του Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ;

-Είναι  «νέα  γραμμή»  της ΔΑΚΕ  για όσους διαφωνούν με τις επιλογές της ;

-Μήπως παραλόγισε  επειδή το κόμμα του είναι στην κυβέρνηση;

-Ή Μήπως αντλεί δύναμη  από την  επίπλαστη πλειοψηφία που σχημάτισε η παράταξή του στην ΠΕΤ-ΟΤΕ με τους δήθεν «Ακομμάτιστους» και την ΑΓ. ΣΥΝεργασία;

    «Συνάδελφε» Φυστίκογλου: Η εποχή των τσιφλικιών,  των βιλαετιών και της επταετίας, με αγώνες του λαού και των εργαζομένων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και δεν θα μας γυρίσεις πίσω εσύ και κανένας άλλος όσο και αν το θέλετε και το επιθυμείτε.

   Καλούμε την παράταξή του να διαχωρίσει τη θέση της, να τον εγκαλέσει στην τάξη και να τον μαζέψει ,  γιατί με τα λόγια του και τις πράξεις του δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του αλλά και την παράταξη με την οποία εκλέγεται.  Εκτός και αν εκτελεί γραμμή της ΔΑΚΕ.  

Οι συνδικαλιστές , τα στελέχη της ΑΣΕ και οι εργαζόμενοι

ούτε εκβιάζονται, ούτε τρομοκρατούνται.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

     23-10-2007  

Υ.Γ: Εκτός από τους συναδέλφους της Τεχνικής Περιοχής Αλυσίδας που τον άκουσαν σε ανοιχτή ακρόαση να ωρύεται και να βρίζει χυδαία,  τον άκουσαν  σε ολόκληρο το κτίριο και οι εργαζόμενοι της «δικής του» περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …