Ματαιώνεται η «Οικειοθελής Αποχώρηση»… σαν υπερβολικά επιτυχημένη!

Ματαιώνεται η «Οικειοθελής Αποχώρηση»

…σαν υπερβολικά επιτυχημένη!

   Χθες, μεγάλη Τρίτη, ψάλθηκε παντού το τροπάριο της Κασσιανής:

  «Κύριε η εν πoλλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή..»

  

   Σήμερα,  μεγάλη Τετάρτη:

  • Το ανώτατο μάνατζμεντ -όπως αποκαλούν την διοίκηση οι κρετίνοι της ΟΜΕ-ΟΤΕ- δια της «Chief Officer manager» ανακοίνωσε ότι, το Β’ πρόγραμμα «Οικειοθελούς Αποχώρησης» ματαιώνεται!
  • Η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας με «ένα βιώσιμο, αποδοτικό και τεχνολογικά εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των εργαζομένων, αναγνωρίζει την υψηλή απόδοση και διασφαλίζει ισότητα στην παροχή ευκαιριών»…. οι εργαζόμενοι μόλις είδαν την «έξοδο κινδύνου» έτρεξαν μαζικά να δραπετεύσουν… και στριμώχτηκαν στην πόρτα.  Τέτοιο εργασιακό παράδεισο φαίνεται δεν μπόρεσαν να τον αντέξουν και προτίμησαν… την φυγή προς την κόλαση!
  • Τους ανακοίνωσαν επίσης ότι λυπούνται που δεν μπορούν να τους αφήσουν να φύγουν, αλλά του χρόνου δεν θα παραλείψουν να τους προτιμήσουν… το πριμ εξόδου όμως θα τους το ανακοινώσουν… όταν θα έχουν φύγει!  Άλλη μια καινοτόμος ιδέα!  
  • Η ΟΜΕ-ΟΤΕ όμως προβληματίζεται… Οι εργαζόμενοι που εκπροσωπεί και που τους ψήφισαν κιόλας, τι; δεν τους εμπιστεύονται; Μετά μάλιστα από έναν τέτοιο νικηφόρο αγώνα;… μετά από μια τόσο περιφανή νίκη;… που τους τρέμει το «ανώτατο μάνατζμεντ»; Με τέτοιο αγωνιστιλίκι, αυτοί… προτίμησαν να την κοπανήσουν;  Φαίνεται ότι τόση συνδικαλιστική προστασία δεν μπόρεσαν να την αντέξουν!

  Σήμερα, μεγάλη Τετάρτη, ψάλουν το παρακάτω απολυτίκιο:

Ἥπλωσεν Πόρνη, τὰς τρίχας σοι τῷ Δεσπότῃ,

ἥπλωσεν Ἰούδας, τὰς χεῖρας τοῖς παρανόμοις·

ἡ μέν, λαβεῖν τὴν ἄφεσιν,

ὁ δέ, λαβεῖν ἀργύρια.

Διό σοι βοῶμεν,

τῷ πραθέντι (που πωλήθεκες) καὶ ἐλευθερώσαντι ἡμᾶς,

Κύριε δόξα σοι.

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες… καλά ξεμπερδέματα… ο θεός βοηθός  και

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΑΣΕ

Αθήνα: 24-04-2019

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …