Οι ταμίες του δικηγόρου…. σε νέες κατακτήσεις!

Οι ταμίες του δικηγόρου…. σε νέες κατακτήσεις!

   Με ανακοίνωσή της η ΠΕΤ-ΟΤΕ που υπογράφει ο πρόεδρος Δρίτσας και ο γραμματέας Τασσιός, χωρίς να υπάρχει καμία συνεδρίαση ούτε απόφαση του Δ.Σ ή της Ε.Ε γι’ αυτή την οριακής νομιμότητας ενέργεια – πρόταση, για να ξαφρίσουν τα 75άρια από κάθε συνάδελφο προτείνουν:

   Παραθέτουμε αυτούσια την απίθανη αυτή ανακοίνωση – μνημείο.

«Οι τοπικές διοικούσες θα συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά του κάθε ενδιαφερόμενου συναδέλφου καθώς επίσης και 75 ευρώ ανά συνάδελφο για τα εκ του νόμου προβλεπόμενα έξοδα δικαστικής αγωγής.

Όταν συγκεντρωθούν όλα τα δικαιολογητικά, από κάθε τοπική διοικούσα, με έξοδα της ΠΕΤ-ΟΤΕ θα έρχεται στην Αθήνα στην έδρα του σωματείου μας ένα εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ της Τοπικής διοικούσας για να παραδώσει δικαιολογητικά και χρήματα. Αυτά στην συνέχεια θα παραδοθούν από την ΠΕΤ-ΟΤΕ στον νομικό σύμβουλο της ΟΜΕ-ΟΤΕ που έχει αναλάβει και την υπόθεση.

Για την Αττική οι συνάδελφοι θα πρέπει να παραδώσουν οι ίδιοι τα προβλεπόμενα απαραίτητα στα γραφεία της ΠΕΤ-ΟΤΕ.»

   Όλο και κατρακυλάνε!

   Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο, το θράσος τους μας αφήνει άναυδους!

   Μια παρατήρηση μόνο:

   Μα καλά κύριοι και κυρίες σεκρετέρες και ταμίες του έμμισθου υπαλλήλου μας δικηγόρου.

   Δεν απορούμε που δεν σας ενδιαφέρει ποιος θα πληρώσει όλα αυτά τα έξοδα μαζί με τα 75άρια.  Αφού δεν θα τα πληρώσετε από την τσέπη σας τι σας ενδιαφέρει;

   Δεν φοβάστε όμως μήπως σε κάποιους από τους 44 εκπροσώπους, που τους χρήσατε αυθαίρετα ταμίες του δικηγόρου με δέλεαρ ένα ταξιδάκι με πληρωμένα τα έξοδα στην Αθήνα, τους συμβεί κανένα ατύχημα στο λεωφορείο ή στο δρόμο;

   Σαν αυτό που συνέβη με τον προηγούμενο ταμία της ΠΕΤ-ΟΤΕ ο οποίος βγήκε έξω από την τράπεζα με μια τσάντα με 64.000 ευρώ και εντελώς τυχαία εμφανίστηκε κάποιος περαστικός κλέφτης, είδε την μεγάλη τσάντα και σκέφτηκε, μεγάλη τσάντα είναι πολλά λεφτά θα έχει… και την βούτηξε;

   Άμα συμβούν και άλλα τέτοια ατυχήματα στους ταμίες – αντιπροσώπους ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;

   Πάλι τα κορόιδα, τα μέλη της ΠΕΤ-ΟΤΕ ε;  Όπως πλήρωσαν και τα 64.000 ευρώ του κλέφτη! Χωρίς μάλιστα να τους ενημερώσετε για το γεγονός.

   Σα δεν ντρέπεστε.

ΑΣΕ

Αθήνα: 03-03-2017

 

   Υ.Γ: Είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα μαζέψουν τα λεφτά και κυρίως που θα τα αποθηκεύσουν οι αντίστοιχοί τους του ΠΑΣΕ. Ελπίζουμε όχι στα γραφεία του σωματείου. Γιατί εκεί φύλαγαν κάποια λεφτά… για ώρα ανάγκης και πάλι ένας κλέφτης περνώντας έξω από το σωματείο σκέφτηκε… συνδικάλες συχνάζουν εδώ… λεφτά θα κρύβουν… άνοιξε λοιπόν τα γραφεία και βούτηξε κι αυτός 28.000 ευρώ! Κι αυτά τα λεφτά βέβαια δεν τα πλήρωσε το προεδρείο, τα μέλη του ΠΑΣΕ τα πλήρωσαν! Πάλι χωρίς να τους ενημερώσουν.

   …και μη χειρότερα.   

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …