Ομερτά και πλήρης εκφυλισμός στον ΟΠΑΚΕ!!!

Ομερτά και πλήρης εκφυλισμός στον ΟΠΑΚΕ!!!

·   Τοποθέτησαν πρόεδρο στον ΟΠΑΚΕ τον κολλητό του πρόεδρου της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Όπως λένε…. ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Όσο ήταν αναπληρωτής Γ. Γραμματέας της ΟΜΕ-ΟΤΕ το αυτοκίνητο της ΟΜΕ-ΟΤΕ το είχε μετατρέψει σε Ι.Χ για τις ιδιωτικές του μετακινήσεις (πηγαινοερχόταν ακόμα και στο χωριό του).

Άνθρωπος των παρασκηνίων και των μηχανισμών. Τώρα (από το παρασκήνιο) τον κατηγορούν ότι παριστάνοντας τον Ρακιτζή του ΟΤΕ κάρφωσε στον Τσαμάζ τον υπεύθυνο στο Φανάρι και έτσι του έδωσε προσχήματα να αλώσει και να πάρει στα χέρια του τον ΟΠΑΚΕ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι εργατοπατέρες με τέτοιο πρόεδρο θα γράψουν λαμπρές σελίδες δόξας.

·     Φαίνεται οι δυο παρατάξεις έχουνε μοιράσει τα δυο παραθεριστικά κέντρα. Στο ένα κάνει κουμάντο η ΠΑΣΚΕ και στο άλλο η ΔΑΚΕ. 

Οι κολαούζοι τσιμπάνε και αυτοί το κάτι τις τους και κάνουν την πάπια.

Έχουν όμως και διαφορές οι δυο συνεταίροι. Μαλώνουν αλληλοεκβιάζονται και στο τέλος τα βρίσκουν.  Δακίτης πρόεδρος σωματείου έβαλε τον αδελφό του υπάλληλο στον ΟΠΑΚΕ! 

Οι Πασκίτες δεν υπέγραφαν την τοποθέτηση. Οι Δακίτες όμως έκαναν ρελάνς.

Τους  παρουσίασαν απόδειξη 580 ευρώ που κατανάλωσαν σε ψαροφαγία οι δυο πρόεδροι και την χρέωσαν στον ΟΠΑΚΕ! Μετά απ’ αυτό ο αδελφός πήρε την έγκριση και τοποθετήθηκε και η απόδειξη ενταφιάστηκε!

· Οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι για το κλείσιμο των ξενοδοχείων για πρώτη φορά μεσολάβησε γραφείο που τους συστήθηκε από τη ΓΣΕΕ και ότι επιλέχτηκαν ξενοδόχοι συγχωριανοί και συγγενικά πρόσωπα μελών του Δ.Σ.

·     Πέρυσι τέτοια εποχή πρότειναν να τοποθετηθούν στα κάμπινγκ γενικοί διευθυντές και  έστειλαν μάλιστα και τα βιογραφικά 3 γνωστών τους ζητώντας από τη διοίκηση να τους τοποθετήσει.

·   Οι ανταλλαγές συναδέλφων μεταξύ συνδικάτων Κύπρου, Ουγγαρίας, Σερβίας κ.λ.π. υποτίθεται ότι γίνονται με συγκεκριμένες αρχές και διαδικασίες (δεν πρέπει να είσαι απεργοσπάστης και δεν πρέπει να έχεις ξαναπάει τα 3 τελευταία χρόνια).

Η ΑΣΕ τους υποχρέωσε μια χρονιά να κάνουν κανονικά και δημόσια την κλήρωση.

Από την επόμενη χρονιά όμως ξαναγύρισαν στα παλιά. Χρησιμοποιούν τις ανταλλαγές των εργαζομένων όπως γουστάρουν.  Φέτος έστειλαν μέχρι και τον Διαμερισματάρχη Κρήτης να κάνει δωρεάν διακοπές στην Κύπρο!

Προτείνουμε στους Κρητικούς συναδέλφους που δίνουν αυτά τα εκπληκτικά ποσοστά σε ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ να στείλουν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα προς τους ηγέτες τους της ΟΜΕ-ΟΤΕ που φρόντισαν το αφεντικό τους να περάσει καλές διακοπές.

·     Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και με τις κληρώσεις στα κάμπινγκ. Αυτό πια είναι κοινό μυστικό και γνωστό λίγο πολύ σε όλους τους συναδέλφους.  

  Κατά τ’ άλλα η διαφάνεια και η συνδικαλιστική καθαρότητα συνεχίζεται…

  Και εις άλλα με υγεία!

   Να θυμάστε ότι αυτοί ή επειδή είναι βαλτοί ή επειδή είναι ηλίθιοι ή επειδή έχουν και τις δυο ιδιότητες, μ’ αυτά και μ’ αυτά θα παραδώσουν τον ΟΠΑΚΕ και τα κάμπινγκ στα στελέχη της D.T.

   Όσοι από τους εργαζόμενους τα βλέπετε όλα αυτά και σφυρίζετε αδιάφορα ή υποκύπτετε στα ρουσφετάκια των εργατοπατέρων, να είστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα βλέπετε την Τέμενη και το Φανάρι…. με το καλαμάκι.

  – O ΟΠΑΚΕ ανήκει σε όλους τους εργαζομένους και όχι σε μια κλίκα εκφυλισμένων και εξωνημένων εργατοπατέρων.

  – Να δοθούν στην δημοσιότητα οι λίστες των 3 τελευταίων χρόνων, όλων όσων έκαναν χρήση στα κάμπινγκ και όλων όσων συμμετείχαν στις ανταλλαγές.

ΑΣΕ

Αθήνα: 26-09-2013

   Υ.Γ. 1:  Μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να κάνουν γάμους, βαφτίσια και λοιπές εκδηλώσεις στα παραθεριστικά κέντρα όπως έκανε επανειλημμένα γνωστή οικογένεια συνδικαλιστή ή είναι πριβέ και τσιφλίκι μερικών εργατοπατέρων;

   Υ.Γ. 2:  Για τα έργα και τις ημέρες του «Φριτς Σούμπερτ» όπως τον αποκαλούν στην Κρήτη θα επανέλθουμε….

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …