Παραδίνουν και τον ΟΠΑΚΕ!

Παραδίνουν και τον ΟΠΑΚΕ!

   Δεν τους έχει εμπιστοσύνη η διοίκηση για την διαχείριση του ΟΠΑΚΕ αλλά απ’ ό,τι  φαίνεται… ούτε αυτοί έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

   Είναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες διαφόρων διαχειριστών προέδρων, γραμματέων κ.λ.π. που τοποθέτησε η ομοσπονδία στον ΟΠΑΚΕ.

   Άλλος πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη… άλλη σφαλιάρισε τον πρώην πρόεδρο… άλλες… ένας άλλος -συνταξιούχος πια- έστελνε καθημερινά με το αυτοκίνητο φαγητό στον γιο του που σπούδαζε στην Ξάνθη,  πρόεδροι έτρωγαν σε ψαροταβέρνες και χρέωναν τα τιμολόγια στον ΟΠΑΚΕ και τόσα άλλα ανδραγαθήματα εξωνημένων εργατοπατέρων της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, ων ουκ έστιν αριθμός.

   Είδαν και αποείδαν λοιπόν και αποδέχτηκαν δύο site managers (υπεύθυνοι εγκαταστάσεων) έναν για την Τέμενη και έναν για το Φανάρι,  αυτό πού διακαώς επιθυμούσε η διοίκηση, σαν πρώτο βήμα για να μετατρέψει τον ΟΠΑΚΕ σε παραθεριστικό κέντρο των Golden Boys και των στελεχών της Deutsche Telekom.

    Άξιος ο μισθός τους!!!

 

   Υ.Γ. 1:  Για να διατηρηθεί η παράδοση από ό,τι μαθαίνουμε προαλείφουν για πρόεδρο έναν γυρολόγο του συνδικαλισμού με κατάλληλο όνομα…

   Υ.Γ.2:  Αυτή την φορά τα βρήκαν στο παζάρι και έβαλαν και ένα «αριστερό» εκπρόσωπο των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΛΑΕ.

   Καλές διακοπές… και καλή διαχείριση ευχόμαστε σε όλους.

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …