Το ψήφισμα που καταθέσαμε στην 34η Γ.Α.Σ της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ και καταψηφίστηκε!

Κι’ όμως το καταψήφισαν!!!

….και οι ΣΥΡΙΖΟ-ΛΑΕ βάζουν πλάτη στο Consolidation!

 

   Στην 34η Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ που πραγματοποιήθηκε στον  Βόλο στις 18 & 19 Νοέμβρη για τα 100 χρόνια του εργατικού κινήματος και με κύριο θέμα το Consolidation, βάλαμε στη συνέλευση το παρακάτω ψήφισμα και ζητήσαμε από το σώμα να το στηρίξει και να το ψηφίσει.

Ψήφισμα

    Η 34η Γ.Α.Σ της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ αποφασίζει:

  1. Σταμάτημα άμεσα του προγράμματοςconsolidation και να απαιτήσουμε οι μαγνητικές κάρτες, τα κλειδιά καφάο, τα laptop με το WFM και τα VPN κινητά που δόθηκαν στους εργολάβους να επιστραφούν άμεσα από εκεί που παραλήφθηκαν.
  1. Να καλέσουμε σε μαζική ανυπακοήόλα τα μέλη μας απέναντι σ’ αυτές τις παράνομες ενέργειες και πρακτικές της διοίκησης.
  1. Να ενημερώσουμε όλες τις αρμόδιες αρχές(Υπουργείο, Κοινοβούλιο, ΑΔΑΕ, Δικαστική εξουσία) για τους στόχους και τις επιπτώσεις του consolidation.
  1. Να αποφασίσουμε δυναμικότερες μορφές δράσης (απεργίες καταλήψεις κ.λ.π.) αν η διοίκηση δεν υπαναχωρήσει και δεν συμμορφωθεί ανακαλώντας το πρόγραμμα consolidation.
  1. Απαιτούμε άμεσες προσλήψεις που να καλύπτουν όλα τα κενά που δημιούργησε τόσο η τελευταία εθελουσία όσο και οι προηγούμενες.

Οι σύνεδροι της 34ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ.

Βόλος: 19-11-2016

   Κι’ όμως, οι σύνεδροι των δυο παρατάξεων Ενωτικής & Αγ. Συνεργασίας που έχουν τον απόλυτο έλεγχο του σωματείου και που στην ΟΜΕ-ΟΤΕ εμφανίζονται σαν ενιαία παράταξη το καταψήφισαν!!!

Τους παραδίνουμε στην κρίση σας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 23-11-2016

 

Υ.Γ: Το παραπάνω ψήφισμα το βάλαμε σαν ΑΣΕ επιτακτικά στα Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ και της ΟΜΕ-ΟΤΕ όπου και εκεί είχε την ανάλογη τύχη.  Κατά τ’ άλλα όλοι τους κόπτονται για τα εργασιακά μας δικαιώματα και για τις θέσεις εργασίας μας.

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …