Απάντηση της ΑΣΕ στον Περιφερειακό Διευθυντή Νοτιοδυτικής Ελλάδας Α. Πανταζόπουλο.

Φυρερίσκος και αυτόκλητος πατριώτης!

Συναδέλφισσες-φοι:

   Μετά τον ανεκδιήγητο προϊστάμενο – συνδικαλιστή του Σ.Κ. Αττικής Δ. Κατσαντώνη που εκδικητικά τιμώρησε συναδέλφους στο ΤΕΚ Αθηνάς επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν στο σωματείο τους γιατί δεν είχαν αέρα να αναπνεύσουν, τη σκυτάλη εναντίον των εργαζομένων και του Σ.Κ πήρε ο πρώην εργατοπατέρας της ΕΜΗΕΤ και νυν περιφερειακός Νοτίου & Δυτικής Ελλάδος, Άρης Πανταζόπουλος.

   Με απύθμενο θράσος πουλώντας εκδούλευση στα γερμανικά αφεντικά, ζητάει από τους υφισταμένους του διαμερισματάρχες να μην δώσουν άδεια για τις ετήσιες συνελεύσεις της ΠΕΤ-ΟΤΕ!     

   Δηλώνει μάλιστα ο αυτόκλητος πατριώτης ότι δεν πρέπει να χαθούν εργατοώρες, για το καλό της χώρας!!!  Και μας πληροφορεί επίσης αυτός…. ο δημοκράτης ότι «στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν Αδιέξοδα»!

   Όλα αυτά όταν ο ίδιος τοποθετήθηκε σ’ αυτή τη θέση λόγω του συνδικαλισμού και αμείβεται με πάνω από 5.000 ευρώ το μήνα.

   Για να εξασφαλίζει μάλιστα την θεσούλα του, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας.     Οι εργολαβίες και οι αυθαιρεσίες οργιάζουν στην περιοχή του!

   Μάλιστα είναι τόσο θρασύδειλος που δεν τόλμησε να το ζητήσει ο ίδιος από την ΠΕΤ-ΟΤΕ αλλά πέταξε αλλού το μπαλάκι.   

   Θαυμάστε επιστολή που έστειλε και θα καταλάβετε.

pantazopoylos

    Αν είσαι τόσο ευαίσθητος και αν πράγματι σ’ ενδιαφέρει, Πανταζόπουλε, το καλό του ΟΤΕ  -για τη χώρα και τη δημοκρατία δεν σου πέφτει λόγος-  να ζητήσεις:

  1. Να κοπεί και ο δικός σου μισθός καθώς και όλου του σιναφιού σου τουλάχιστον κατά 12% όπως κόπηκε σε όλους τους εργαζόμενους του ΟΤΕ με την ΣΣΕ.  
  2. Να απαρνηθείτε όλα τα έξτρα οφίτσια που απορρέουν από τη θέση (επίδομα θέσης, χρυσή κάρτα,  πριμ,  δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν βενζίνη)  κ.λ.π
  3. Να επιστρέψετε πίσω όλα όσα πήρατε μέχρι σήμερα ως επίδομα θέσης και όλα τα πριμ που ενθυλακώνετε  από τον ιδρώτα των εργαζομένων.
  4. Τέλος αν είσαι τόσο καλός πατριώτης, εφάμιλλος τουλάχιστον με τον «συν»πατριώτη σου Παπαδόγγονα* μπορείς να έρχεσαι και να εργάζεσαι δωρεάν.

   Καλούμε την ΠΕΤ-ΟΤΕ να αντιδράσει δυναμικά και να μην επιτρέψει να περάσουν τέτοιες λογικές και πρακτικές.

   Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν ηχηρή απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στις Γεν. Συνελεύσεις και στην απεργία της Τέταρτης.  

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

 Αθήνα: 15-02-2013 

*Ο Εθνικιστής – Ταγματασφαλίτης  Παπαδόγγονας στην κατοχή ανακοίνωνε:

«εκ’ των ημετέρων δυνάμεων εις γερμανός νεκρός»!

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …