Τελευταία Νέα

Επιστολή προς Πρόεδρο – Γραμματέα και όλα τα μέλη της Ε.Ε. της ΠΕΤ-ΟΤΕ.


Προς:  Πρόεδρο – Γραμματέα και όλα τα μέλη

της Ε.Ε. της ΠΕΤ-ΟΤΕ. 

   Συνάδελφοι:

   Παρά τις αποφάσεις που είχαμε πάρει ομόφωνα στην Εκτελεστική και στο Δ.Σ στις 2 Σεπτέμβρη να κατασκευαστεί (εκτός τα χωματουργικά ) από τους τεχνικούς του ΟΤΕ το στρατηγικής σημασίας έργο του Δικτύου οπτικών ινών (VDSL), η διοίκηση προχώρησε στην ανάθεση εξ’ ολοκλήρου του έργου στους εργολάβους. 

   Παράλληλα έχει ενταθεί το όργιο των εργολαβιών σε ολόκληρο το δίκτυο, συντήρηση καλωδιακές, νέες συνδέσεις, βλάβες κ.λ.π. 

   Ορισμένοι προϊστάμενοι μάλιστα θέλοντας να δείξουν υπέρμετρο ζήλο σοφίζονται όλο και καινούργιους τρόπους για να εκχωρούν το έργο μας στους εργολάβους. 

   Αυτή η πρακτική στις επικίνδυνες μέρες που ζούμε εγκυμονεί άμεσους κινδύνους, αν δεν περάσουμε από τα λόγια στην πράξη και στα έργα:

   α) Να εκχωρηθεί ολόκληρο το νέο δίκτυο VDSLστους εργολάβους και να μείνουμε όλοι χωρίς αντικείμενο και χωρίς δουλειά.

   β) Με την εκχώρηση τόσου μεγάλου έργου στο ιδιωτικό και εργολαβικό κεφάλαιο (το VDSLστην Αττική έχει ήδη εκχωρηθεί στην εταιρεία  Άκτωρα του Μπόμπολα) αφήνει τους συναδέλφους χωρίς αντικείμενο και έργο και έτσι λύνουμε τα χέρια της εργοδοσίας να προτείνει χιλιάδες απολύσεις σαν υπεράριθμους.

   Παρακαλούμε λοιπόν να συνεδριάσουμε άμεσα σαν Εκτελεστική Επιτροπή και να συντονιστούμε όλοι μαζί για να διώξουμε τους εργολάβους από το δίκτυο και να διασώσουμε την εργασία των συναδέλφων μας.

 

Για την ΑΣΕ  

Φωλιάς Θανάσης

Μέλος Ε.Ε της ΠΕΤ-ΟΤΕ 

Αθήνα  06-12-2010

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.