Τελευταία Νέα

Αξιολόγιο 2011, 2η Ανακοίνωση.

Μας δουλεύουν κανονικά!

   Μπροστά στην γενική κατακραυγή οι γκαουλάιτερ της D.T αντί να αποσύρουν τελείως το επαίσχυντο αξιολόγιο, κάνοντας μια κίνηση ελιγμού (με ειδική εγκύκλιο που εξέδωσαν σήμερα 19-01-2011), αναδιατύπωσαν μέρος της κατάπτυστης παραγράφου 10 και το έστειλαν εκ’ νέου για πιστή εφαρμογή.

    Ταυτόχρονα κάλεσαν όλους τους προϊσταμένους που αξιολόγησαν το προσωπικό με τη συγκεκριμένη παράγραφο, να τους αξιολογήσουν και πάλι απ’ την αρχή!

    Για μας το αξιολόγιο, είτε με την προσθήκη της συγκεκριμένης παραγράφου,  είτε χωρίς αυτή,  είναι απαράδεκτο και πρέπει άμεσα να αποσυρθεί.

Μέχρι να αποσυρθεί εντελώς, το αξιολόγιο των γκαουλάιτερ της D.T:

  • Δεν υπογράφουμε, δεν συμμετέχουμε, δεν συναινούμε.
  • Αγνοούμε Διοίκηση, Διευθυντές, Προϊσταμένους.
  • Τσαμάζ – Τσαμαζάκια, Γερμανοί και Γερμανοτσολιάδες ας (αυτό-βαθμολογηθούν μεταξύ τους.

   Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ και τα σωματεία μέλη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση, καλώντας τα μέλη μας να μην το συμπληρώσουν.

    Όσο για τη στάση της εργοδοτικής ΠΕΤ-ΟΤΕ (παρόλο που φέραμε το θέμα στην Ε.Ε στις 12 Γενάρη), να μην βγάλει μέχρι σήμερα ανακοίνωση και να πάρει θέση απέναντι στη Γερμανική διοίκηση, σε μας δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

    Για να καταλάβετε πόσο εργοδοτικοί είναι εκτός από το ότι λένε ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ αυτού του αξιολογίου (ο πρόεδρος και τα δεκανίκια του των άλλων παρατάξεων) θα σας θυμίσουμε τα λόγια του εκπροσώπου της D.Tαπό το βήμα της 30ης Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων πέρυσι στην Τέμενη όπου επί λέξη είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΕΤ-ΟΤΕ για την υπεύθυνη στάση που κράτησε στο αξιολόγιο»! 

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 19-10-2011

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.