Ο εκφυλισμός των εργατοπατέρων συνεχίζεται….


Ο εκφυλισμός των εργατοπατέρων συνεχίζεται…

    Σας περιγράφουμε τα πεπραγμένα τους τη χθεσινή μέρα.

  •  Στις 10 το πρωί συνεδρίασε το Δ.Σ της  ΠΕΤ-ΟΤΕ.
  • Αντικατέστησαν τον αντιπρόεδρο. Η ακομμάτιστη παράταξη έγινε…. κομματιαστή. Αν και δεν δικαιούταν αυτή τη θέση ( ανήκει στην ΑΣΕ ) κατέβηκαν 2 υποψήφιοι!
  •  Έβγαλαν αντιπρόεδρο τον προϊστάμενο της Ηλιούπολης Φλέσσα! Τον ψήφισαν, η ΔΑΚΕ (για να τον έχουν αχυράνθρωπο) και η ΕΣΚ! Η ΠΑΣΚΕ σε συνεννόηση με τους προηγούμενους ψήφισε λευκό. Η ΑΣΕ απείχε απ’ αυτή την οπερέτα.
  • Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της ΣΣΕ, γιατί στις 2 η ώρα είχε συνάντηση η διαπραγματευτική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τη διοίκηση και θα μαζευόμασταν εκεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη. 
  • Η πρόταση που κάναμε και που είχαμε επαναλάβει στο παρελθόν να συμβάλει η ΠΕΤ-ΟΤΕ ώστε να προσανατολιστεί η ΟΜΕ-ΟΤΕ αγωνιστικά και να μην παραχωρήσει τίποτα (μισάωρο – ωρίμανση κ.λ.π.) απορρίφτηκε κατηγορηματικά!
  • Στο Διοικητικό Μέγαρο που βρεθήκαμε στη συνέχεια, οι διαπραγματευτές συνέχισαν με τη διοίκηση τη μυστική διπλωματία. Παραχώρησαν μάλιστα αυτά που είχαν αποκλείσει ότι θα παραχωρήσουν στο Δ.Σ της ΟΜΕ-ΟΤΕ πριν λίγες μέρες και η διοίκηση βλέποντας με πόσο σοβαρή ηγεσία έχει να κάνει όπως το προβλέψαμε, ζήτησε κι’ άλλα και ναυαγήσαν οι διαπραγματεύσεις.
  • Μετά άρχισαν οι προτάσεις για επαναστατική γυμναστική.
  • Πρόταση που κάναμε για κατάληψη του Διοικητικού Μεγάρου απορρίφτηκε.
  • Ορισμένα στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ πρότειναν να καταλάβουμε τον 13 όροφο. Μετά όμως διαφώνησαν για το αν θα το καταλάβουμε απ’ το βράδυ ή απ τις 6 η ώρα το πρωί…
  • Ο πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ όμως, ενισχυμένος και από το πρωινό Δ.Σ πρότεινε να πάμε και να καταλάβουμε την ΕΕΤΤ!!!  Να αφήσουμε δηλαδή το γάμο και να πάμε για πουρνάρια…
  • Μετά κατέληξαν ότι δεν θα κάνουν καμία κατάληψη και να συνεδριάσει σήμερα στις 1 το μεσημέρι η Ε.Ε της ΟΜΕ και να αποφασίσουν τις δράσεις.
  • Πάλι όμως ο πολυπράγμονος πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕπαρενέβη και πρότεινε να ξανασυνεδριάσουν πρώτα στις 9 το πρωί οι Ε.Ε των σωματείων και μετά να πάνε στην Ε.Ε της ΟΜΕ-ΟΤΕ και να κάνουν προτάσεις. 

     Συνάδελφοι:

    Γι’ αυτό το κατάντημα δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι εργατοπατέρες, φταίτε και σεις που τους ανέχεστε.

Δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση να παραχωρήσουν κεκτημένα ετών ή δεν ξέρουν που πατάν και που πηγαίνουν….

              Δεν ξέρουμε ποιο απ’ τα δύο είναι το χειρότερο.

            Αν δεν παρέμβετε έστω κατ’ αρχήν με ένα τηλεφώνημα και πρώτα από όλα όλοι όσοι φιγουράρατε (τις καλές εποχές) σαν υποψήφιοι μέσα από τα ψηφοδέλτια τους για να τους σταματήσετε, ο κατήφορος  δεν θα έχει σταματημό.

   Η εργοδοσία της D.T θα πάρει όσα μπορεί από τους εργατοπατέρες αλλά δεν θα μείνει εκεί. Θα συνεχίσει ζητώντας όλο και περισσότερα.

   Τη σκυτάλη έχει πάρει ήδη ο κατοχικός υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου ο οποίος μετά την υπογραφή της ΣΣΕ θα βγάλει απόφαση για μείωση των μισθών μας κατά 25%.

Τα πράγματα δεν είναι άσχημα είναι χειρότερα!  Εκτός αν…..αφήσετε τον καναπέ και δραστηριοποιηθείτε.

Αθήνα 21-01-2011 

ΑΣΕ

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …