Ανακοίνωση απάντηση στην ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ.

Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη!

    Συναδέλφισσες – φοι:                                                 

   -Αντί η ανεκδιήγητη ηγεσία της ΠΑΣΚΕ να πάει να κρυφτεί για το κατάντημα που έφερε τον ΟΤΕ και τους εργαζόμενους στον όμιλο.

   -Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για τις εκατοντάδες απολύσεις της Cosmoteκαι του Γερμανού.

   -Αντί να καλέσει σε πανελλαδικές γενικές συνελεύσεις να αποφασίσουν οι συνάδελφοι τι θα γίνει από τώρα και πέρα που η κατοχική κυβέρνησή τους που εξακολουθούν δουλικά να υπηρετούν, να στηρίζουν και να χειροκροτούν παρέδωσε τον ΟΤΕ στη D.Tκαι το Δ’ Ράιχ:

   -Έχουν το θράσος εκμεταλλευόμενοι μάλιστα το ότι έκαναν παρωδία Δ.Σ της ΟΜΕ-ΟΤΕ χωρίς να κρατηθούν πρακτικά και χωρίς να υπάρχει καμία διαδικασία να κατηγορούν την ΑΣΕ για ταύτιση με τη ΔΑΚΕ.

   Η αλήθεια βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τις ψευδολογίες της ΠΑΣΚΕ.

   Αποφάσισαν δήθεν να επισκεφτούν τον Τσαμάζ και να υπογράψουν για την τακτοποίηση των 157 συναδέλφων συμβασιούχων (τώρα τους θυμήθηκαν ) και να μην κάνουν καμία κατάληψη.

   Πήγαν συζήτησαν μαζί του και μας ενημέρωσαν ότι θα συνεννοηθεί με τους νομικούς του συμβούλους και θα μας καλέσει να υπογράψουμε.

   Στη συνέχεια ξαναμπήκαν μέσα για να υπογράψουν.

   Μετά ξαναβγήκαν και ανακοίνωσαν ότι ο Τσαμάζ τους είπε ότι δεν με συμφέρει και δεν θα υπογράψω!

   Αυτά και μόνο αποδεικνύουν τη σοβαρότητά τους και ότι η διοίκηση όχι μόνο δεν τους υπολογίζει αλλά τους δουλεύει και ψιλό γαζί.

   Εμείς παρόλα αυτά προτείναμε να εμποδίσουμε και να μην πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων συνεχίζοντας σε συντονισμό με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τους άλλους εργαζόμενους με καταλήψεις κτιρίων μέχρι να πάρει πίσω η κατοχική τους κυβέρνηση το ξεπούλημα του ΟΤΕ.

   Αντί να επιτελέσουν το χρέος τους κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

   Μιλάνε αυτοί που αλαμπρατσέτα με τη ΔΑΚΕ και τα γιουσουφάκια τους υπέγραψαν την εθελούσια, πούλησαν την μονιμότητα, παρέδωσαν το οκτάωρο, το μισάωρο οδήγησης κ.λ.π. και για να βολέψουν τα δικά τους συγγενικά πρόσωπα ξεπούλησαν και παρέδωσαν αμαχητί στους γερμανούς όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο!!!

   Πληροφορούμε τους ανεκδιήγητους και βολεμένους εργατοπατέρες που έχουν χρόνια να κάνουν ένα μεροκάματο, που ενθυλακώνουν τους συνδικαλιστικούς μισθούς από τα λεφτά των συναδέλφων και δεν ντρέπονται, άλλος να κυκλοφορεί με το AUDI, άλλος με την ALFAROMEOτου Βουρλούμη και άλλος να κάνει περαντζάδες  στο χωριό του και παντού χρησιμοποιώντας ως Ι.Χ το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΟΜΕ-ΟΤΕ ότι δεν μπορούν άλλο να κρύβονται και να παίζουν τον παππά.

   Γιατί οι συνάδελφοι και κρίση και μνήμη έχουν και δεν πρόκειται να τους συγχωρήσουν ποτέ αυτή τη μεγάλη προδοσία σε βάρος της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας και των εργαζομένων σ’ αυτή.

   Εμείς καλούμε όλους τους Κουτρο-Καρναρο-Φούκηδεςκαι τους άλλους ΠράσινοΝ(τ)α(τ)ζήδεςκαι οποίους άλλους τους ακολουθούν στο ξεπούλημα των συναδέλφων,  αν τους έχει μείνει έστω και λίγη τσίπα να παραιτηθούν εδώ και τώρα.

   Οι εργαζόμενοι δεν θα κυνηγήσουν μόνο τον Γιωργάκη αλλά και πολλούς από σας.   Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα σας.

   Προχθές ένας από τους βουλευτές σας είχε τον ανδρισμό να καταψηφίσει και να διαχωρίσει τη θέση του έστω και καθυστερημένα.

 

Από σας υπάρχει κανένας με τσίπα και φιλότιμο για να παραιτηθεί;

ΑΣΕ

Αθήνα 03-07-2011

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …