Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αν δεν αντιδράσεις σήμερα

αύριο θα είναι αργά!

Συναδέλφισσες-φοι:                                                               

Όπως έχετε πληροφορηθεί η κατάπτυστη ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ υπόγραψε τριετή ΣΣΕ και αποδέχεται σημαντική μείωση των μισθών μας, νομιμοποιεί τις προηγούμενες αυθαίρετες ενέργειες της  D.T όπως οι 250 απολύσεις της  Cosmoteπου προηγήθηκαν, αύξηση ωραρίου, κόψιμο επιδομάτων, εφαρμογή σπαστού ωραρίου κ.λ.π.

Όπως είχαμε προειδοποιήσει ήδη πριν υπογραφεί η περιβόητη ΣΣΕ η διοίκηση αμέσως μετά υλοποίησε το πρόγραμμα μεταθέσεων, εφεδρειών, και απολύσεων για τους συναδέλφους των καταστημάτων που έκλεισαν στην επαρχία.

Αφού λοιπόν απέκτησαν τη συναίνεση των εργατοπατέρων στη μείωση των μισθών και των δικαιωμάτων μας προχωρούν άμεσα στην υλοποίηση και των επόμενων προγραμμάτων περικοπών με διάφορες προφάσεις και αρνούνται να υπογράψουν την κατάπτυστη σύμβαση ζητώντας περισσότερα!!!

Ο δρόμος που χάραξε η αξιοθρήνητη ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι ολισθηρός  και δεν έχει τελειωμό.

Για να σταματήσει αυτή η κατρακύλα μόνο ένας δρόμος υπάρχει.

Να αντιδράσουμε άμεσα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και να σταματήσουμε τα σχέδια και τις συμφωνίες (μυστικές και φανερές) Διοίκησης – ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Τα μηνύματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι ελπιδοφόρα.

Μετά το πρώτο ΣΟΚ συνάδελφοι απ’ όλη την Ελλάδα όπως η ΤΔΕ Καρδίτσας αντιδρούν και βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση.

Σας καλούμε ανεξάρτητα από πολιτικές και παραταξιακές πεποιθήσεις να δημιουργήσουμε ενιαίο μέτωπο αγώνα και να αντιδράσουμε όλοι μαζί.

Σαν πρώτο βήμα διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στις 18.00 έξω από τα γραφεία της ΟΜΕ-ΟΤΕ Σταδίου 15 για να απαιτήσουμε:

·   Να μην υπογραφεί η κατάπτυστη ΣΣΕ  ΟΜΕ-ΟΤΕ – D.T.

·   Καμία απόλυση – Καμία εφεδρεία – Καμία μείωση μισθού.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 11-10-2011

Υ.Γ: Την ίδια πρόταση την απευθύναμε και στις δυο παρατάξεις ΑΓ. ΣΥΝεργασία – ΕΣΚ που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις και καταψήφισαν τη σύμβαση αλλά εισπράξαμε ένα ηχηρό όχι. Ο καθένας κρίνεται όχι από το τι λέει αλλά από το τι κάνει.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …