Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση για τη στάση της ΟΜΕ-ΟΤΕ στις 11 Μάρτη 2010.

 . Η εθελόδουλη κυβέρνηση μας κόβει «τον άρτον».

Η αξιοθρήνητη ΟΜΕ–ΟΤΕ όμως μας προσφέρει τα θεάματα…

   Ντραπήκαμε σαν εργαζόμενοι του ΟΤΕ που στην πιό σημαντική γενική απεργία για το μέλλον της εργατικής τάξης, η ΟΜΕ–ΟΤΕ αποφάσισε να το παίξει για άλλη μια φορά το καλό παιδί του συστήματος. 

   Ο παχυδερμισμός της αξιοθρήνητης ηγεσίας της δεν τηρεί πλέον ούτε τα προσχήματα. 

   Σε αντίθεση με την ΕΣΗΕΑ που απήργησε και δεν έδωσε φωνή στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηνα’ι’κού, απολαύσαμε ποδόσφαιρο με άγγλο σπήκερ, με εικόνα που παραχώρησε απεργοσπαστικά η ΟΜΕ–ΟΤΕ! 

   Στην οργουελιανή γλώσσα που χρησιμοποιούν μάλιστα, μετονόμασαν την απεργοσπασία σε «κοινωνική ευθύνη»! Τους παραδίνουμε στην κρίση σας.

   Αυτή και μόνο η ενέργεια, δείχνει πόσο μακριά βρίσκονται απο την αγωνία και τα προβλήματα των εργαζομένων του ΟΤΕ που απήργησαν μαζικά.

 

   Υ.Γ: Αλήθεια πόσα εκατομμύρια κέρδισε το ιδιωτικό κανάλι που μετέδωσε τον αγώνα καθώς και οι άλλοι διαμεσολαβητές και διαχειριστές της «κοινωνίας του θεάματος»;

ΑΣΕ

Αθήνα: 11-3-2010

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.