Τελευταία Νέα

Κάλεσμα της ΑΣΕ-ΟΤΕ.

Κάλεσμα.

   Προς όλες τις εργατικές και κοινωνικές συσπειρώσεις και συλλογικότητες.

   Συναγωνιστές:

   Το τελευταίο διάστημα εκτός από την εργοδοσία της Deutsche Telekom δεχόμαστε με ιδιαίτερο μένος μια πρωτόγνωρη και χυδαία επίθεση από τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΟΤΕ.

   Οι συκοφαντίες, οι απειλές και τα καρφώματα προς τη διοίκηση εναντίον μας είναι στην ημερήσια διάταξη.

    Το έχουμε διαπιστώσει από καιρό, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

   Προχθές πέρασαν και στην υλοποίηση των απειλών.

   Με ύπουλο και άνανδρο τρόπο και ενώ περιστοιχιζόταν από «δικούς του», ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ επιτέθηκε και κτύπησε πισώπλατα συνάδελφο της ΑΣΕ που μοίραζε ανακοίνωση στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ.

   Το γεγονός αυτό και όλα όσα συμβαίνουν στα σωματεία και στην ΟΜΕ-ΟΤΕ ξεπερνάνε τη συνήθη παθογένεια που βιώνουμε λίγο πολύ σε όλα τα σωματεία.

   Σας καλούμε λοιπόν την Τετάρτη 24 Οκτώβρη και ώρα 19.00 στα γραφεία του Σωματείου Βιβλίου Χάρτου (Λόντου 6 και Μεσολογγίου 2ος όροφος) στα Εξάρχεια, σε συνέλευση και συζήτηση αλληλεγγύης για να συναποφασίσουμε από κοινού την αντίδρασή μας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 21-10-2012

Τηλ.  συνεν: 6977842957 

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.