Τελευταία Νέα

Δοξάστε τους!!

Δοξάστε τους!

   Συναδέλφισσες-φοι:

   Ενώ τα πράγματα πηγαίνουν από τα κακό στο χειρότερο, τα projects  τρέχουν,  οι εργολάβοι οργιάζουν, το τεχνικό έργο φεύγει από τα χέρια μας, την οπτική ίνα στο καφάο που θα καθορίσει το μέλλον της δουλειάς μας στο δίκτυο την αναθέτουνε στους εργολάβους.

   Για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους και να εισπράξουν τα νέα πριμ ο Καραγιώργος και οι υποτακτικοί του βγάζουν έκτακτα ανακοινωθέντα που καταργούν την εργατική νομοθεσία σαν σύγχρονοι Ζαγοργιανάκοι.

   Θαυμάστε έγγραφο που έβγαλε ο διαμερισματάρχης του Β’ Τηλεπ. Διαμερ. Αττικής (αναπληρωτής του περιφερειακού Aττικής την συγκεκριμένη περίοδο) το κατακαλόκαιρο 14 και 15  Αυγούστου καλώντας τους τεχνίτες του διαμερίσματός του συγκεκριμένες ημερομηνίες να είναι stand by από το σπίτι τους  όλο το 48 ωρο και αν τους χρειαστεί η υπηρεσία θα τους ειδοποιήσει για να κάνουν εξαιρέσιμο!

   Το έγγραφο αυτό το δώσαμε στην Ε.Ε για να παρέμβουμε σαν ΠΕΤ-ΟΤΕ αλλά η διακομματική ομάδα που κρατάει το σωματείο στα χέρια της αποφάσισε να το στείλει στον εμπνευστή αυτών των μέτρων Γενικό Διευθυντή Καραγιώργο!!!

   Να απαιτήσουμε:

  • Κατάργηση των προνομίων και των πριμ όλης της υπηρεσιακής καμαρίλας.
  • ΣΣΕ και ουσιαστικές αυξήσεις για το προσωπικό.
ΠΕΤ-ΟΤΕ στην υπηρεσία των εργαζόμενων και όχι της εργοδοσίας!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα 31-08-2010

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.